Pont ettől amúgy simán lehet 2000 is az árfolyam. Mármint a kis forgalom miatt. Főleg úgy, hogy látjuk, hogy hogyan ment fel 800-ra és mitől. Tehát lehet vele nagyot szakítani. De ehhez nagy kockázat is társul. Gyakorlatilag ez a tőzsde. Mindenki mérlegel, hogy mekkora kockázatot hajlandó vállalni, mekkora hozamért.
Nagyon lecsökkent a forgalom Opus-ban. Egyelőre 430-as támasz felett van és támasz a kerek 400-as szint is. Én viszont ezzel már nem játszok, főleg a gyenge forgalom miatt. Esetleg, ha leesne 250-300 környékére. Meg nem is bízok a cégben. Szerintem külföldön nem állná meg a helyét. Hazai terep könnyű a korrupció miatt, de külföldön nincs tapasztalata.
Törölt felhasználó2019. 02. 15. 00:17
Véleményem szerint ta rajz alapon tetszetős kezd lenni az opi. Tudom hülyén hangzik de így van.
Amúgy sok német papír elég messze van a csúcstól és utóbbi 1 évben sokat esett. Ilyenkor mindig az az érzetem támad, hogy jaj de jó, most olcsó, most kell venni! De ez technikailag sem alátámasztott, és hát fundamentálisan is arról beszélnek, hogy lassulás jön, Brexit, Kína kockázatokkal és ez a cégek profitjára biztosan negatívan hat. Nem akarom végigvenni az esést. Lehet, hogy fel kellene venni a short szemüvegem és inkább adni az emelkedéseket? Mit gondoltok? Több hetes időtávról beszélek.
a Cb is ha ránézek azt mondom 9 eur várandós érték, sőt 9.6-9.8 Sztem itt 5-6 eur nincs jobb ötletem chart alapon. Havin nézve is egy nagy csatit látni rajta. DB nél meg éket látok.
Thyssenkrupp-ot nézem, hogy mennyire beesett. 15.5-ös támasznál beszálltam, volt pluszban is, de végül, amikor aláment, akkor kiszálltam belőle. Következő támasz 13.1-13.4, ahol kicsit megpihenhet.
Törölt felhasználó2019. 02. 12. 17:07
eh k a*t telefonról nem lehet két számlát kezelni..beírtam limitre mondom hátha jól zár (annak nézett ki) erre visszanyomták nem tudtam átírni. legfőképp a ricsi zavar...mind1..
BLUE topic