jólvan, már megijedtem..hamar visszatért a bb szalagba .. szerintem le fog ez menni 320 ig. Nem lesz kitörés. Nem..tulságosan sokan heverésznek benne, várva a csodát. Ez az igazság. És a tőzsde nem erről szól..
nem írok az opi topikba nem akarok madárkodni ott nekik, de aki itt tökös limites zöld napokat vizionál még benne..az...jó ha nem hullik vissza záróra. Csati tető..ez a magasság belefér mint felkandikálás..na elválik mi lesz ebből. Nem tudom milyen a hír ami kijött, indukálhat e jó emelkedést vagy ....
Törölt felhasználó2019. 03. 08. 08:57
2:1 arány ahogy olvastam, nah fundások, ez most jó vagy nem mi a meglátás opival kapcsolatban.
Nah, vajon itt a 470-480 zónával mit csinál az opi. Csati tető nálam. lefordul vajon Hm talán ismét megtorpan, vagy ha fölé is megy vissza hullik alá..és csorogni kezd. majd talán onnan. Nálatok?
Addig is valakinek van kereskedési ötlete? Thyssenkrupp támaszon 13-nál. Áhh, sok minden szól ellene, de azért viszket a tenyerem, egyelőre figyelem. BASF technikailag kezd szép lenni, 200 napos felett naposon és az 50-es nemsokára alulról metszi a 200 naposat.
Ha van egy kis esze vissza nem tér....sok haszna nem származott...
Törölt felhasználó2019. 03. 02. 17:48
Metal! Találjuk meg a módját annak, hogy tudjad folytatni, amit elkezdtél! :) Eddig is köszöntük és mondhatni hálásak voltunk a bele feccölt időd miatt! A PF pedig..... Láthatod, hogy Nekem is akad velük bajom :D
LEOGn: 02.08-án visszaesett a korábbi csökkenő trendcsatornába. A mai napon viszont egyelőre felette tartózkódik. Nagyon remélem, hogy egy pár héten belül - egy hírrel megspékelve - visszamászik a korábban megkezdett emelkedő trendcsatornájába.
Én is támogatom, hogy visszatérjen! Addig is, ha bárkinek van kereskedési ötlete és meg akarja beszélni, akkor jöhet! Én TA alapon kereskedem, DAX blue-kkal, kb. 1-8 hetes időtávon +10%-os emelkedésekre vadászva (vagy -5%, ha lefelé megy). Legutóbb Bayer-ben volt meg január 2-tól (60,6) február 7-ig (67.8). Jelenleg partvonalról figyelek, de ha látok valamit, szívesen megbeszélném Veletek.
".... egy gondolat erejéig jelezhetjük, mennyire számít a jelenléte:
döbbenetes mennyiségű munkája van benne, nagyon komolyan tolja, mindezt
nap mint nap, a minimum, hogy jelezzük -többször is, ha kell-, vele
vagyunk és mindenképp visszavárjuk...." Accept, pls. come back!
BLUE topic