Konzumra keresztet vetettem nyáron 260nál, aztán 280-300nál kidobtam amit még megtartottam, mert rájöttem, hogy átbsznak. Azóta nincs ml papírom. annak idején amikor Opi 46Ft volt, sokan mondogatták, hogy sírás lesz a vége. Onnan majdnem 20x-ozott. Ez persze már tényleg undorító ami megy. Én a dilettáns vezetés miatt hanyagolom a papírokat. Azt se tudják mit akarnak, belepakolnak egy csomó céget, aztán 3 másik privát, tőzsdén kívüli cégébe potyognak a csilliárdos tenderek. Vicc, totál hülyének nézik az embereket. Most a 4iget fújták fel 60+ mrd a kapitalizáció. Ugyanaz a hangulat, mint Opi-Konzi 2017es nagy őszi rally idején. És már azt is értem, hogy opi-konzi rallyból miért maradtak ki a régi tőzsdések közül. Ők látták, hogy mi lesz a vége. Lufifújás, aztán sírás. Nem mondom, hogy 4igben sírás lesz, csak annyit akartam mondani, hogy engem az nem érdekel. Lehet 10000 is. Opiban semmi fantázia. Építő cégek vannak benne, na és? beolvad a Konzum, csodás. lesz 700 milla papír. Nincs már sztori benne, ha lenne is, csak hírre adás lenne és menekülés.
BLUE topic