Persze ez még messze van attól, hogy emelkedő trendbe váltson, addig még jó párszor ad beszállóra lehetőséget és természetesen benne van a 12 alatti belépés lehetősége is. Gondolkodom is, hogy meddig tartsam. Talán 13.8-ig.
TKAG: Grat, jól elkaptad az alját! Én túlságosan ragaszkodtam a 12 EUR alatti belépéshez, így erről az aljról lemaradtam. De úgy érzem, jön ez még vissza. Most az MA21-en táncol, ott van következő ellenállásnak az MA50. Fibóim nincsenek. Abban Metál annyira jó volt...Hiányzik. Meglátjuk.
mind a négy papír, amit írtam 1 hete, egész jól áll: Bayer, BASF, Thyssenkrupp, Covestro. Múlthéten ebből kettőbe szálltam be, eddig hasít, Thyssenkrupp +5%-ban.
Törölt felhasználó2019. 03. 19. 10:09
Am véleményem szerint egy bux hajrában vagyunk, nem tudom meddig fog hajolni. Várakozásom per pil h lemegyünk majdan 32k ra kb. Vagy nem ugye ez esetben elég gyenge évem lesz. Én itt ugyanis már nem szivesen veszek sem otp sem mol....talán ricsit.
Amúgy miért mondják mindig az Opus fórumon, hogy "hihetetlen, hogy mit művelnek", "elveszik a kisbefektetők pénzét", stb. ? Mit gondolnak, kik csinálnak, mit? Szerinted mit csinált ML, hogy ma esett az Opus?
Törölt felhasználó2019. 03. 18. 13:37
Hihetetlen amit megcsinálnak ML ék már a tőzsdén is hazánkban, opi konzi 4ig...pf
Írtam, hogy BASF jó lehet, ha töri a berajzolt csökkenő trendvonalat. A törés nem azt jelenti, hogy egyszer fölé szúr. Ha napokig felette tud maradni, aztán visszateszteli a szintet és utána újra elpattan, na az az igazi trendvonal törés. Türelmetlenebbeknek: 65 erős támasznak tűnik, szóval az is jó, ha 65 körül jutsz hozzá. Pláne, ha utána tényleg töri a csökkenő trendvonalat és elindul felfelé. Lefelé nem kell agyalni, ha 65 alá megy tartósan, akkor simán dobás. Lényeg, hogy legyen terved mindhárom irányba (oldalazás is irány), mielőtt beszállsz egy papírba, nehogy beragadj, mint például az Opus-ba oly sokan.
Srácok, az Opus papírra van már 3 topic, amúgy Opus még mindig nem blue chip. De végül is ennek a topicnak már mindegy. :) Bayer, BASF, Thyssenkrupp mellé mondok még egy tippet: Covestro. Most alacsony kockázattal lehet szerintem beszállni. Dobni, ha 47 alatt zár (főleg, ha egymás után kétszer zár 47 alatt). Egyébként meg jó lehet 51.8-ig, vagy, ha 52-t megugorja, akkor 55.9-ig: https://invst.ly/a9x7z
Elhiszem, de én már maradok a blue chip eknél. Pangás van, nincs mibe tegyem a lóvét. Ricsit itt nem veszek ahogy mol-t sem. otp meg naná hogy nem :D E van állóvíz.
Fulton En pl ottone es opust dobtam ki es Set lett belole! Ők korrektek jol csinaljak es egyedüli termek bemutató lesz a blockchain Budapest legdrágább hoteleben!
Nekem az nem szimpi opus konzum hivokben h hamar sok millió meggazdagodás aztan most meg mindenek elmondják oket stb igazi magyar szellem !! Nincs benne semmi uj a piacról ami történik Ilyen a tozsde Most legalább kitolták h 314/157 amit érnek!
Szerintem azt nem csinalhatjak, hogy sajat reszvenyeket adnak a konzum papirokert, uj reszvenyeket kell keletkeztetni 165 milla db. Mivel ez osszeolvadas es nem felvasarlas igy a papirok db szama csak annyiban valtozhat ami az valtasi arany enged. 2 Konzi 1 Opi 330 milla Konziert 165 milla Opit kell nyomtatni.
Azt beszélik,hogy céges srv-ket adnak majd a konzum papirokért. És ezzel elindult a nagy tulajok kiszállása! Nagyon profin kiagyalták hogyan kell drágán eladni a semmit!
BLUE topic