Kedves Fórumtársak!
Mivel annyira elszaporodott az eredeti Bitcoin topicban a trollok száma, hogy a hozzászólások 90%-a már csak abból áll, így úgy gondoltam ideje létrehozni egy trollmentes övezetet, ahonnan garantáltan kigyepálom azokat az embereket, akik félrebeszélnek, aljas szándékkal ferdítenek, személyeskednek, tudatlanságuk teljes tudatának birtokában hamis tényeket terjesztenek. A témában még nem járatosoknak ajánlom, hogy olvassák el az eredeti topikot az elejétől fogva, ahol még normális információmegosztás folyt, sokat lehet belőle tanulni. Aztán várunk itt szívesen ha kérdés merülne fel! Természetesen ellenvéleményeknek helye továbbra is van sőt nagyon örülünk neki, de az ne alapuljon konteókon, fikciókon mert ki leszel tiltva. Kiderül idővel lesz-e erre így igény, nem vagyok a cencúra híve, de trollok ellen máshogy harcolni nem lehet itt, úgy látszik.
Az eredeti topik melynek elejéből sokat tanulhatsz:
https://forum.portfolio.hu/topics/csak-ido-kerdese-hogy-a-bitcoin-elsopri-a-penzugyi-rendszert/19526
Zotyótol elnézést kérek, de szerintem meg kellett ezt húzni, mert mindenről szólt már a téma csak a btcről nem, nagy köszi a bedobott tudásanyagokért, remélem ide is írsz majd.
Ha a teljes kapitalizációt nézzük, nem is olyan biztos. 2015-ben 405 millióval indultak, most az összmennyiség 17 milliárd. Így nézve 42 szereződött a mennyisége.
Természetesen nincs megállás. Most dobtak a fiókba is valamit, meg a piacra is. A FED pironkodhat mellettük. Persze sokra van szükség, mert valamivel fenn kell tartani a jókedvet a coinpiacon.
Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen. Évmilliókig eljár tengelyén,. Mig egy kerékfogát ujítni kell. -ez még a tetherre nem érvényes, mivel még vasárnap is újakat kell adagolni a piacra, hogy tudjanak pumpálni, 36.600.000 friss, ropogós tether került a piacra. Ez is elég kevésnek bizonyul, mert 42 milliárdos forgalom mellett, minden egyes darabját majdnem 3x megforgatják, 24 óra alatt.
Gondoltam, hogy hétvégén sem fognak pihenni, csak 100 700 000-et dobtak most piacra, az előkészített USDT-ből. Most kell pumpálni, míg tart a jókedv. Gondolom fedezet most sincs mögötte. De ez így rendben van, mert a coinerek szerint a dollár mögött sincs. :-)
Most kis pihenő után, újra varázsoltak elő egy kis tethert. Nem szerénykedtek, 450 milliót gyártottak le és ebből 238 549 320-at dobtak a piacra. Meg is van, miből finanszírozták az eheti pumpálást. Így nehezen éri utol az USDC a USDT-t. A forgalomról nem is beszélve.
Gyorsan dobtak a fiókba 150 milliárdot, hogy szépen lehessen csepegtetni a piacra. Látszik is a coinpiacon, már kezd éledezni. Csinálják az étvágyat. A youtuber-ek meg folyamatosan a pénzpumpa ellen beszélnek, a fától mg nem látják az erdőt. Ja persze ez más, a tether az nem dollár.
Bitcoin, blockchain trollok nélkül
Mivel annyira elszaporodott az eredeti Bitcoin topicban a trollok száma, hogy a hozzászólások 90%-a már csak abból áll, így úgy gondoltam ideje létrehozni egy trollmentes övezetet, ahonnan garantáltan kigyepálom azokat az embereket, akik félrebeszélnek, aljas szándékkal ferdítenek, személyeskednek, tudatlanságuk teljes tudatának birtokában hamis tényeket terjesztenek. A témában még nem járatosoknak ajánlom, hogy olvassák el az eredeti topikot az elejétől fogva, ahol még normális információmegosztás folyt, sokat lehet belőle tanulni. Aztán várunk itt szívesen ha kérdés merülne fel! Természetesen ellenvéleményeknek helye továbbra is van sőt nagyon örülünk neki, de az ne alapuljon konteókon, fikciókon mert ki leszel tiltva. Kiderül idővel lesz-e erre így igény, nem vagyok a cencúra híve, de trollok ellen máshogy harcolni nem lehet itt, úgy látszik.
Az eredeti topik melynek elejéből sokat tanulhatsz:
https://forum.portfolio.hu/topics/csak-ido-kerdese-hogy-a-bitcoin-elsopri-a-penzugyi-rendszert/19526
Zotyótol elnézést kérek, de szerintem meg kellett ezt húzni, mert mindenről szólt már a téma csak a btcről nem, nagy köszi a bedobott tudásanyagokért, remélem ide is írsz majd.