a fideszes uralta média az európai néppártot úgy jellemzi,hogy balra tolódott, ezért lépett ki. a szemedbe hazudnak.. azt, hazudja hogy ő nem szélsőjobboldali, hanem konzervatív.
Tényleg hülyeség az embereket megosztani, címkézni, politikai célból indulatokat szítani. Ezért is írtam korábban azt, hogy "az egyik kutya, másik eb".
Övé lett a cég, mivel privatizálták. Voltak nála sokkal jobb ajánlat tevők, de a Horn kormány neki "ajándékozta". Egy ideig OTP Csányival nagyon jól megvoltak, Csányi tagja volt a cég igazgató tanácsának is. Később már a Csányival való küzdelmének volt minden alárendelve.
Csak annyit még Bigéről, hogy jobb lett volna, ha annak idején, mikor már csaknem minden cégnél volt kafetéria a TVM-nél is fizetett volna a dolgozóknak, akik miliárdossá tették. Nem fizetett, csak hazudozott, hálás ztattam, meg ígérgetett. Viszont vett helikoptert meg vadásztatta a politikusokat. Most abból a pénzből támogatná a jobboldalt, amit lenyúlt a dolgozóktól.
Hőbörgésed csak a tudatlanságodat leplezheti. Mert amúgy semmi szükség erre fröcsögő, szemelyeskedő stílusra. Helyette írhattál volna te is adatokat. Úgy látszik, az nem megy. Sajnálatos.
tudni kell, hogy signal egy vakhívő jó 1 éve még olyasmiket írkált itt, hogy a Dk az neki(k) nem kell aztán a Dk jött fel mint a talajvíz és akkor már tarthatatlan volt az, hogy "dehát Dk nélkül is van ám ellenzék" akkor signalék átváltottak a Momentum istenítésére, hiába lett feketeén fehéren kiderítve és nyilatkozta Feketegyőr maga is, hogy "a Dk val való ellenségeskedésnek vége, megbékéltünk vele, így már nem követeljük gyurcsny távozását a közéletből" - mondta feketegyőr az infostart.hu-n! no ez már roppant kínos volt signalnak, és akkor váltott Karácsony Gergőre, ő lett a favoritja valóságos ódákat zengett azaz írt itt róla pár hónappal ezelőtt is még, hogy "végre itt egy emberi, rendes, tisztességes politikus, stb. stb.", szerintem kb. még szerelmes levelet is írhatott neki, javasoltam is akkor hogy menjen ki a pride-ra és akkor biztos a közelébe tud férkőzni, legalább egy közös szelfi erejéig nomost uyge azóta mindkét nagyágyú csúfosan megbukott az előválasztáson, így Mzp lett - jobb híján és kényszerből - a legújabb csúcsfavoritjuk --- aki persze egyből rapportra ment gyurcsány keresztapához, miután megnyerették vele az előválasztást signalék tehát zsákutcába jutottak, hiszen nekünk lett igazunk hiszen előre megírtuk: az ellenzék vezetője gyurcsány, és mindenkinek hozzá kell igazodnia
Húzzál Bige mellé,oda való vagy......Dobálózól itt adatokkal,aminek semmi értele.Tudod minek van értelme? A migránsok távolságtartásánakl,az euro nem bevezetésének például.Tudod te mennyi eurót nyomtak az utólsó három évben?Ki sem lehet mondani.Meg kellene várni,lesz-e még EU öt év múlva....És képzeld el,nem szégyellem magam,mert nincs miért,neked viszont van.
"Baszki, nincs olyan, hogy baloldali családosok,meg jobboldali családosok!" A fasisztáknál van olyan, hogy MI, meg OK. Ezért fasiszták. És úgy látszik, erre még büszkék is.
Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája