Topiknyitó: ecofun 2021. 11. 04. 08:14

Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
loncom 2021. 11. 05. 18:50

Igen,gondolom itt mindenki szuper szarul áll,gondolom mindannyian tőzsdéztek.Ez nem baj,én is ezt teszem már hosszú évek óta,viszont nem panaszkodok,nem ócsárolom a kormányt......Ha annyit loptak mint amennyit itt többen vizionáltok,akkor miből fejlődünk?Egyébként az egészség  ügyet nem kellene felhozni,én is ott dolgozom,egy fikarcnyi ok sincs rá.....Ezt  gondolom néhány embernek a fogadott papája adta a szájába.
Én befejeztem.és tartom magam ahhoz,hogy aki Gyurcsánynak,vagy MZP-nek szurkol,az nem hazafi,hanem lelke mélyén komcsi.
realmadrid 2021. 11. 05. 18:47
Előzmény: #98  sanka
Nem értetted meg a lényeget. Ez nem arról szólt kinek szurkolok. Vidék nélkül nem lehet választást nyerni.Egyébként Dk-s ismerőseim szerint fideszes vagyok, fideszesek szerint dk-s. Mert nem állok egyértelműen egyik oldal mellé sem.
sanka 2021. 11. 05. 18:33
Előzmény: #92  loncom
Akkor te a fidesznek szurkolsz, viszont a fidesz egy ultrakomcsi képződmény.
badsector1
badsector1 2021. 11. 05. 18:32
itt nincsenek baloldaliak, csak hazafiak és fideszesek.
realmadrid 2021. 11. 05. 18:25
Előzmény: #95  signal2
Ezzel 2,5 millió fidesz szavazót, az ország lakosságának negyedét degradáltad. Ezek nagyrésze vidéki , tehát ismét előjön a vidék leszólása. Budapest egyedül nem tudja megmenteni az országot.
signal2
signal2 2021. 11. 05. 18:00
Azt ugyan megállapítottuk, hogy nem meghatározható, ki a bal- és joboldal, így pontosan nem tudjuk, kire gondolsz, de konkrétan azt tudom mondani, hogy aki a jelenlegi kormánynak szurkol, aki lerohasztotta az ország jövőjét jelentő közoktatást, ugyanígy a háziorvosi rendszert, többezer milliárdot lopott ki az állami vagyonból, korlátozza a média szabadságát, komcsikat meghazudtuló propagandát nyom, évi szármilliárdos nagyságrendű közpénzből, folyamatosan uszít magyart magyar ellen, folyamatosan uszít egyéb csoportok és személyek ellen, az hozzájárul Magyarország és a magyar társadalom elsüllyesztéséhez. 
További szép estét neked is!
vlagyimirmutyin
vlagyimirmutyin 2021. 11. 05. 18:00
szerintem sokan úgy vannak ezzel az országban, hogy nem szurkolnak igazán senkinek, hanem annak szurkolna itt a legtöbb ember már, hogy végre kinőjük ezeket a mutyizós, korrupt sajaát anyját eladni képes ganéláda politikusokat és mentalitást. Leginkább az országnak szurkolok és az utódoknak, hogy élhető országban nőjjenek fel, ne pedig ilyen fertőben, amit a rendszerváltás utáni politikusok kialakítottak.
Hidd el rengetegen vannak úgy, hogy félreteszik a politikai nézeteiket és inkább leszavaznak a baloldalra, csak takarodjon el orbán és bandája a náthásba és bízunk benne, hogy ha még a nagykutyákat nem is, de a csicskákat legalább elszámoltatják, tőlük könnyebb lehet eljutni nagyobb nevekhez is akár...
Ha nem b*szta volna szét teljesen a magyar poltikai rendszert fletó pajtival döbrögi gazda az elmúlt másfél évtizedben, akkor talán lenne értelmes alternatíva, akire lehetne szavazni, jelenleg csak ígéretek vannak és a kutyapárt kb, akik tartják magukat az elveikhez és lehet is nekik hinni.
Én személy szerint egy jobbközép pártot tudnék leginkább támogatni, és úgy látszik, hogy az Új világ néppárt  és Polgári válasz lehetnek majd akik ezt az űrt betöltik, mert a fidesz minden, csak nem konzervatív, hanem inkább szélsőjobb neolibernyák gazdaságpolitikával fűszerezve...
vlagyimirmutyin
vlagyimirmutyin 2021. 11. 05. 17:50
Előzmény: #89  Törölt felhasználó
ezt a javaslatot, "csak" 23-szor terjesztették a parlament elé, régebben az mszp és szdsz valóban nem szavazta meg, de 2011 óta támogatja az mszp és dk is... :)))
loncom 2021. 11. 05. 17:47

Előre bocsánatot kérek az érintettektől,de aki a baloldalnak szurkol,vizsgáltassa meg az agyát,mert valami baj van!További szép estét.
vlagyimirmutyin
vlagyimirmutyin 2021. 11. 05. 17:36
Előzmény: törölt hozzászólás
egyetértek, hogy ezek lefőttek, viszont a Mi hazánkat sem tartom hiteles opciónak.
Csak egy példa: a szélsőjobbos párt most kiáll az oltástagadás mellett, és hogy mindenki azt visz be a szervezetébe, amit akar, ez elég lierálisan hangzik nekem.
Persze, tudjuk ez csak a szavazatszámok növelése érdekében tették.
Megnéztem a youtubeon a programjukat, sok sok kérdőjel és nevetséges dolog van benne, igaz van néhány ötlet, ami szerintem működhetne.
A külföldi tőkétől való függést, és egy saját lábakon álló országot el tudnék én is képzelni, de ahhoz nem lenne elég 1 ciklus.
oldrider 2021. 11. 05. 17:25
Hogy nemileg közüsültek-e, azt nem tudom. De, hogy basztak, az biztos! 
Törölt felhasználó 2021. 11. 05. 17:19
Előzmény: #87  vlagyimirmutyin
mszp szdsz sem szavazta meg.:) 
ecofun 2021. 11. 05. 17:07
Törölt hozzászólás
vlagyimirmutyin
vlagyimirmutyin 2021. 11. 05. 16:45
ahogy a fideszesek közül is jópáran voltak 3/2-es ügynökök, kisz titkárok, nem véletlen az sem, hogy az ügynökakták nyilávonsságra hozatalát egyedül ők nem szavazták meg a parlamentben...
ekkora pálfordulás és köpönyegforgatás a világon nem volt még amit a fidesz bemutatott nekünk az elmúlt bő 3 évtizedben: 3/2-esek, kisz titkárok (poszt komcsik voltak), majd liberálisok, Orbán a liberális internacionálé alelnöke volt ugye, majd jött a keresztény konzervatív vonal, mert látták arra lehet igény, ezt követően pedig egy poszt kádári nosztalgia (belföldön), Európában persze szélsőjobb blokkhoz csatlakoztak, a gazdaságpolitika meg egy neoliberális katyvasz...
ez egy nagyon pitiáner dolog volt a fidesztől, hogy elővették Bigét eddig nem zavarta őket, csak most, a választások előtt, jól tudjuk, hogy számtalan alkalommal kooperáltak a fideszesek az mszp-sekkel.. Állítsuk szembe Bigét, a fideszes oligarchákkal 1 vs 20? 25? 30?
ez maximum néhány fideszes birkát nyugtat meg, hogy bezzeg a baloldalon is akadnak olyanok akik korrupciós ügyeken keresztül gazdagodtak meg, viszont nagyon szomorú, hogy van, akit ez megnyugtat.
Itt a tolvajlás mértéke, ami kiveri a biztosítékot, ők beszélnek a Hazáról, miközben a magyar történelem egyik legkártékonyabb kormánya, ami most vezeti az országot. Fletó kilövette a szemeket, a fidesz kilopja...nem tudom melyik a jobb. Habzó szájjal mutogatnak Gyurcsányra, hogy kiárúsították az mszpsek a külföldieknek, ők meg szétlopják+a multiknak kiszolgáltatják, extrém adókedvezmények, offshore állam lettünk, csakis a populizmus miatt.
Nagyon valószínű, hogy ha az ellenzék fog kormányozni jó néhány ilyen Bige féle ügy lesz, ha nem kezdik el az elszámoltatást végképp hitelüket vesztik, utolsó lehetőség.
signal2
signal2 2021. 11. 05. 16:17
Már csak az a kérdés, hogy a folyamatosan baloldalazó, a multik seggét offshore értékű adóval, tízmilliárdos támogatásokkal és ultralaza munkaerőspiaci szbaályozássaél fényesre nyaló fidesz e két sugallt oldal közül melyikhez tartozik.
sasa44 2021. 11. 05. 16:11
Előzmény: #83  geza77
Jobboldali fehérbárók: Mészáros Lőrinc, Széles Gábor, Csányi Sándor, Pintér Sándor, Tiborcz István, Szíjj László..... mondjam még?
ecofun 2021. 11. 05. 15:42
Törölt hozzászólás
geza77
geza77 2021. 11. 05. 15:41
A lölősbáró kinek a zoligarrhája? vagy ő csak egy sikeres, szerencsés üzletember, aki mindenkit a világon megszégyenítő gyorsasággal és hatásfokkal előz le?
https://imgur.com/a/ofUdVaZ
óhh ez az intellektus
https://www.facebook.com/watch/?v=317388509874908
ecofun 2021. 11. 05. 14:57
Törölt hozzászólás
geza77
geza77 2021. 11. 05. 14:40

kéne az a lové is mi? ha mán a mocsok Brüsszel nem utal , legyen mit lenyúlni mihamarább!
le akarják nyúlni a céget, nem egy ilyen volt az elmúlt szétlXptuk időszakban.
Ez pedig nem olyan sok pénz, amit egy ilyen mindenki a hátunkat nézi, előzünk a kanyarban, mintagazdaságot építünk, #megelőztükazuniverzumotis-nak egy pillanat alatt ki kéne termelni, főleg, ha lenne valós teljesítmény és hatékonyság. vagy dobjátok össze nekik szavazók azt, ami kell a haveroknak!
ILLETVE ADAKOZZATOK ALAPÍTVÁNYOKNAK saját zsebből, AMIBEN ÉPÍTSETEK MÉG 1000 STADIONT, MEG TEMPLOMOT, AMIBE CSAK AZ ADAKOZÓK MEHETNEK BE ÉS TARTSÁTOK IS FENN! csak a tiétek lesz !!

Topik gazda

ecofun
4 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek