szerintem volt olyan, sokkal tisztább devizahitel konstrukció , hogy chf-ben kellett a chf hitelt törleszteni oszt jónapot, aztán, hogy ki mennyért vette meg a chf-et az az ő dolga.
a többi bank jobb? :)) ha valaki ismeri a bankok működést, akkor nincs olyan, hogy majd szólnak, hogy most váltsd át ide vagy oda. még a privátbanki ügyfeleknek sem adnak jobb tanácsot annál, mintha olvasnád a portfoliót.
Nem volt semmilyen hitelem soha.már írtam,ami a devizahitelt illeti,az egyik ismerősömnek valóban az OTP ben volt deviza hitele,és amikor felvette, azt mondták neki,hogy majd szólnak ha váltani kell másra :))Persze sohasem szóltak,amikor beütött a krakk, akkor meg széttárták a kezüket.Mi közben a bankok foglalkoznak deviza kereskedéssel így pontosan képben kellet lenniük,még sem figyelmeztettek senkit sem.Én mondtam az ismerősömnek annak idején amikor a legerősebb volt a forint,hogy váltsa vissza forintra,akkor nyert volna rajta, de ő ragaszkodott ahhoz amit a bankban mondtak neki,hogy majd szólnak ha másra kell átváltani a hitelét.Számomra ez egyenlő a bűncselekménynél amit elkövettek az OTP-sek az ügyfelekkel.Az OTP-t ritka egy szemét banknak tartom és ebben Csányi vastagon benne van,egyébként soha sem voltam az ügyfelük .
Orbán egy tipikus komcsi. Sőt még komcsibb a komcsiknál is. Tökéletesen alkalmazza a komcsik hatalomgyakorlási eszközeit, csak náluk még mélyebben tartja rövid pórázon a rendszert (egészen az iskolák szintjéig), és még kifinomultabb propagandát nyom. Egyetlen szerencsénk, hogy (még) EU-tagország vagyunk, így pl szabadon lehet bármelyik napon távozni az országból.
Csányi egy tipikus komcsi,aki kis magán titkosszolgálatot működtetett a rendszerváltás után,így lehet bőven a tarsolyában kompromittáló adat a politikusokról,ezért lehet érinthetetlen.És persze mindig az aktuális hatalmon levő hátsóját nyalja,vagyis nem megy szembe vele.
Azt maga Orbán ismerte el hogy kapott pénzt Soros alapítványától személyesen. És a Fidesz mint párt is elismerte hogy ő maga a Soros alapítványnak köszönheti hogy egyáltalán el tudott indulni. :) Csak megjegyzem.
Amennyiben tényleg ad nekik pénzt, úgy valóban hatással van rájuk. Nagyob eséllyel nyernek jövőre. Bige a fideszes nagykutyákkal 2016-ban: https://www.agronaplo.hu/szakfolyoirat/2016/10/tudositas/teljesen-megujul-a-nitrogenmuvek-zrt-magyarorszag-legnagyobb-multtal-rendelkezo-mutragyagyara
Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája