nemrég volt 1900, bika piac van, dől a pénz az ingatlanpiacba és a tőzsdére, jó hírekkel szolgál a cég, van hátszél és növekedési potenciál+esetleges SZIT..chart alapján is megvolt a korrekció..én ezért veszem és tartom, nem tudom hogy mennyi lesz a teteje, de mondj még egy kispapírt aminek biztatóbb a jövője és "olcsóbb"
Klasszikus TA nem működik itt a forgalom miatt, de van egy régi módszer ami segít. Ez az öntés utáni könyv feltöltödés/ idő . Ez alapján a 2000 lehet a tető. Talán mág januárban. (2018)
azt gondolom, hogy ez az 1500 már csábító lehet vásárlásra de holnap beállok 1400-ig kb. vételre, hátha van olyan dobáló, akinek megéri ott is adni végül is lehet olyan dobáló, sokáig állt 1000-1100-on a papír sőt, egy hatalmas dobáló állt 1200 körül, az bosszúszomjas lehet, véééért szeretne látni:) szerintem rajtunk múlik, megvesszük-e tőle, ha további dobáló-kedve jön igazából csak találgatni tudok, milyen érdekek csapnak össze itt a papír miatt már látszik, van egy nagy "rontó" szóval akkor a kérdés: sok lúd disznót győz, vagy egy disznó győz sok ludat:)
1439 a 180 napos átlagár, attól 5%-ra belevenni szerintem nem túl kockázatos, innen fordulhat. Ha ez igazán megindul akkor 1-2 óra alatt is lehet +20%-os nap, és már késő lesz beszállni. reméljük :)
sőt, mekkora ellendrukkerek jöttek elő, volt egy nő, valami szunyogos az avatarja, az 70-et "jósolt" benne", egy medvenickes meg ujjongott, hogy majd lehet 100 alatt venni:) én meg vettem, mint az állat 410-től-450-ig --- és alig két nap múlva adtam 620-on:) ott 3 nap pihi lett nekem, aztán amikor megindult,660-on elkaptam és onnantól 3150-ig benne voltam :)
Emlékszem amikor Konzum fordult 800 felettről és esett 410-ig, akkor is végig vetted és mindenki csak mondta és mondta, hogy kész vége, hulló kés... szurkolok neked, hogy itt is bejöjjön.
BIF tulajdonosok topikja