Egyetértek, előbb-utóbb jön még a választásokig egy kispapír-rally, és akkor megtépik, csak türelem kérdése, lehet csak jövőre, de akkor lesz forgalom. Itt van jelentős cégérték is nem csak a szép jövő reménye.
Az a baj, hogy itt is mindenki 1 hét alatt akar nagy haszonra szert tenni és ha nem jön össze dobják veszteséggel... Nem is értem, aki nem tud várni pár hónapot miért vesz bele
Valoszinuleg lesznek itt meg hirek a ceg felol es a forgalom is szepen novekedni fog.Egyelore csak figyelem mondjuk igy jartam Alterraval is igaz ott 2000ft korul kezdtem el ra figyelni persze nem vettem pedig szep profit lett volna.
sajnos időpontot nem tudok mondani, mikor indul meg, mivel nem az én kezemben van az irányítás én csak komolyan gondolom, hogy nem lesz meglepő, ha 2000 fölé kerül az 1950-es -ig menetel is mutatta, jól gondoltuk, aki befektetett, kijelölődött az útja már kétszer is egyszer 2080-ig ment, másodszor 1950-ig azóta már eldőlt, tőzsdén marad, SZIT-es lesz, és vehetik majd alapok , osztalékos is lesz tényleg nem értem ezt a beborítást valaki ártani akar ezzel? csak találgatok, de veszem folyamatosan utolsó hír 8 milliárdról jött és egy belvárosi irodaházról mikor érik be? majd ha elad a rontó?
BIF tulajdonosok topikja