Nem kell ehhez vakcina, azzal, hogy mindenkinek egyértelmű, hogy nem ismétlődnek meg a tavaszi lezárások (az országnak működnie kell, stb.), a parkolás és az irodabérlés biztosított. A tavaszi HO meg arra volt jó, hogy lássuk, mennyire nem működik...nem csak nálunk, sokkal fejlettebb országokban sem. A bp-i turizmussal is kezdeni fognak valamit előbb-utóbb.
Csak lassan a testtel! Nem igazán látok eddig sok pozitív eredményt vakcina fronton. Némelyik esetében több hete állnak a vizsgálatok, mert valaki rosszul lett a beadott anyagtól, máshol a kísérletek felügyeletével megbízott csoport vezetője indoklás nélkül távozik a posztjáról. Közben meg egyre többször lehet olvasni, hogy többször is meg lehet a vírussal fertőződni, illetve a vírus mutációját azonosították (és nem brit tudósok!). Szóval vakcina ügyben lehet még akár nagy negatív meglepetés is. Kíváncsi lennék, milyen hírek keringenének az oltóanyag készültségi fokával kapcsolatban, ha nem novemberben lenne választás az USA-ban.
hát majd meglátod mikor meglesz a vakcina, hogy mennyire vissza fogják terelni a népet olyan "boom" lesz, mint mikor a népek májusban kimozdulhattak végre nyaralni. Tömve volt minden. Mintha mi se történt volna. Ez lesz a sorsa a home office-nak is 1-2 napot meg régen is lehetett minden normális cégnél menni home office-ba régen is. Ezután is ez lesz, csak már esetleg több cég fogja engedni
Mondtam, hogy brutál jó a portfóliójuk. Az állami bérlések pedig fixen csengenek majd, és persze komoly hátszél is van. Nézd meg az előző pár negyedéves jelentésüket! Stabilan növekvő és eddig részvényesi érdeket szem előtt tartó cég (volt?). Remélem, most is így tesznek majd.
Átfutottam az ingatlanokat.Egész klassz. Ami nagyon-nagyon ütős az a Vigadó melletti irodaház. 7*1800 m2 iroda + 350 parkolóhely.Mindez felújított és több évre 100%-ban bérbe lett adva állam bácsinak. Csak ez véleményem szerint megér 15 milliárd Ft-ot. Az összes ingatlan megér kb. 60 milliárdot is!
Tévedsz, vagy nem néztél körül minden nagy cég (DIGI, Vodafone, sok kisebb cég is) kisebb helyet keres, kevesebb emberhez, hiába kell bejárni (ez sem igaz, pl.: Nokia, voda, DIGI ésatöbbi) home office szigorúan!
Nem lenne egyszerűbb, és főképp gyorsabb, OTC-n? 230-on ott is átadhatná. Szerintem más van a háttérben, ha van egyáltalán valami a múlt heti átsúlyozásokon kívül.
BIF tulajdonosok topikja