Ne haragudj, de szerintem most jobb a tőzsdei hangulat, mint a múlt héten: egy bizonytalansági faktor kiküszöbölődni látszik (USA választások), persze lehetnek még azzal kapcsolatban kavarások, de ez már lecsengeni látszik.
Közben láttam, hogy más papírok esetében is pesszimistára vetted a figurát - erősen pesszimistára. Így már választ is kaptam az előbb feltett kérdésemre.
Szerintem meg előbb-utóbb, inkább utóbb a vírushelyzet rendeződésével egyidejűleg, megy majd feljebb is az árfolyam. Egyébként mire alapozod, hogy a menedzsment elengedte a papírt? Miért tett volna ilyet?
Mondtam itt anno valakinek, hogy Titanic lesz, ha a szponzor 310-nél elfogy!!! Viszont sajnos 200-on nem adtak. Kiszállni azt valóban nem lehet, csak zúzdával. Ez az egy nagy hátránya megvan.
Ha a támasztásra gondolsz, valóban. Volt egy nagyobb kiszálló és máris estünk vagy 20%-ot. A vagyonelemek benne vannak, annyi kisbüfi nincs kitömve, mint opus-nál...Érdekes, meglátjuk, mi lesz. Ha az osztalék jön stabilan, az is jó.
Az utolsó negyed órában volt egy 10k-s felkötés, majd rögtön utána egy kb. 10,1k-s lekötés, emellett az egész napot a - nagyobb pakkokkal zajló - felkötés, majd lekötés jellemezte. Szerintem valaki átkötöget egyik számlájáról a másikra.
BIF tulajdonosok topikja