Én mégis maradok, neked sok sikert máshol (vszeg nem a BÉT-en)! Külföldi piacokat nem figyelek, marad nekem a jó kis hazai, eddig nem bántam meg, bár máshol biztos nagyobb hozamokat lehetett elérni az utóbbi időben.
Akar a franc ragadni egy halott papírba, amiből képtelenség kiszállni ez kezdő, amatőr gondolkodás A MOL már megkapta az első sallert hogy kilopták alapítványba az állami tulajdonból a részesedést, esett is rá Az OTP nem NER papír Az Opuson, Appeninnen, 4ig-n igenis látszik, hogy mi is az a NER papír. És mondhatni az egész BÉT szét lett verve az elmúlt években
Ilyen alapon sok ner papír van a tőzsdén, pl. másik papírom, a Waberers is most választott pár ner-es arcot, az árfolyam mégis szépen megy felfelé. (neres a MOL?, OTP? stb.) Ezt az opus 2 jelzőt is láttam már jónéhány papírnál 4ig, App. Én szívesen tartok egy jó fundájú, kiszáradt papírt, ami ráadásul még némi osztalékot is csorgat, de a legfőbb, hogy bármikor megránthatják, mert funda alapon jóval többet ér.
egyébként az történt amit vártam. Hiába jó a jelentés, már senki se piszkálja, mert ezzel a papírral sem lehet pénzt keresni. Úgy mint az Opus is stagnál vagy esik csak. Halott papír lett
BIF tulajdonosok topikja