nemár, hogy bármelyikőtök ilyen zuhanásba belevesz :D én ezt tökre nem veszem be :D mi utal arra, hogy folytatná felfelé az útját a közeli jövőben? :D rossz ómen ez a split viselkedés egyelőre. merthát oké, ne legyünk türelmetlenek és ne várjuk a pénzesőt azonnal, de azért 13% mínusz... :o
273 nem tudok venni, az erste besokallt megint :D Ilyet írt ki egy csordultig TBSZ-nél: A megbízás nem teljesíthető, mert ezáltal a fedezet kevesebb lenne a fedezettségi követelménynél!
április végén szúr utoljára 280 (akkor mg 2800) környékére,de onnan azonnal felkorrigált...én középső bollinger alá se vártam, múlt héten 500-1000 darabokkal is vették 3200 (ma 320)-ért
jajj, hagyjuk már :D te kardoskodtál végig egy olyan dolog mellett, aminek az esélyeit poziból nem is akartad mérlegelni. Kiröhögtél és azt is, aki ugyanúgy bőven 300 alá várta split után. Most 280, 20 millás forgalommal mindez és jön még USA is. vagy itt van az alja, vagy nem. Beszállónak itt már jó nálam, de a pf helyzetjelentésére nem nagyon hagyatkoznék. Ez egy nagyon jó papír, ebben egyetértünk ;)
idén eddig középső bollingeről mindig felfelé fordult....most is felsőn volt....mi a faxnak szúrt az alsó alá, és ment április eleji szintre.....nyalipula....
BIF tulajdonosok topikja