Phyl haver ma vett meg minap kb 12 dodoert 1,23-1,18 közt azt mondja mindenki odaát vérengzést vár akkor lesz máshogy, illetve mikor vége lesz a shutdown utána giga long lesz Most veszi a sok nagyágyú a jó olcsó papírokat De a ceo k hagyjuk a ionq ceo ajándékba adott 2 millió dodoert rv csomagot a chicagói egyetemnek az az ökör !!
Gyerekek, mi lesz ezzel a műhússal??? Szar lett a jelentés, de ezt várta mindenki, nem??? Mitől lett volna jó? Investigáció indult, ez is teljesen rendben van, majd elmúlik... Új CEO van és sok-sok részvényt akarnak rászórni a kisbüfikre, de szerintem nem ezen az áron... Én tartom a pozim, ha felez az fájni fog, de nem a világ... tegnap 1,3 -on volt 1m db-os vétel is.... csak szólok..... Amikor mindenki adja és a kutyának sem kell, akkor fogják meghúzni... Rray
Miért vizsgálják a Beyond Meat-et értékpapír-csalás gyanúja miatt? 2023 végén a vállalat globális működési felülvizsgálatot végzett, és bizonyos hosszú távú eszközöket leértékelt. A Beyond Meat közlése szerint ezeket az eszközöket az „értékesítésre tartott eszközök” között tüntették fel a konszolidált mérlegben, az elszámolt értékük és a piaci értékük (az értékesítési költségek levonása után) közül az alacsonyabb összeg alapján, és nem történt értékvesztés.
A BFA jelenleg azt vizsgálja, hogy a Beyond Meat esetlegesen felülértékelte-e bizonyos hosszú távú eszközeit. Figyelem, a korrekció a végéhez közeledik! 😉
Ez a Wallmart szerződés csak a reklám része :) Járom Németországot, több boltban bent van (Kaufland, Edeka stb), kutya se veszi. Anno amikor kijött, 2 sorban árulták, majd 1 sorra csökkent, most már egy hűtőpultban egy fél oszlop amit tartanak.. direkt figyelem 2-3 db van készletre kitéve, mert kutya se veszi..
Benne lehet Anno MLGO vettem 6 dollárért azt kb 2-3 hónapig ment le kb 0,9 ig azt hipp hopp 12-18-35 lett én barom meg eladtam 9,5 nel Nem lehet kiszámolni
Könnyen lehet a korábbi tapasztalatok alapján, hogy visszamegy 1 dollár alá, kiépül short állomány ismét,majd meghúzzák. Talán itt annyival több pozitivum van,hogy a Wallmart szerződés miatt van jövője a cégnek, vegy legalábbis lehet
Tök jó trade volt, nálam a régi 52w peak ($6.6) volt a TP, nagyjából hozta is. Amikor végigfutott a Redditen a kereskedési idő elején, h elfogytak a shortok be is szakadt. Ilyen egy 2025 yolo trade. Have fun. Jöhet a következő. ;)
Durva ami itt megy! Vagy terítik mialatt húznak rajta 40-50% v tisztítják és újból hegymenet?! De ekkora forgalmat nem láttam mostanság nemrég BINI ben mikor utolsó split volt kb 750 Milla dodo Nem emlékszem melyik kb mikor meg az ufó elnök volt, nyitás után 20 percen belül 11x egy penny 2,2-25 ig azt egy hét múlva 0,3 volt Vajon a BINI valaha visszajön e az OTC marketről?
Beyond Meat
Mindenki megoszthatja a meglátásait az rv-vel kapcsoltban