Én most ezt figyelem és tanulom, de egyelőre csak a partvonalrol. Pénteki záróár 1,8 $ tegnap delután 25,77 ig húzták, most pedig esik. Egyszer igazán kaphatnék egy ilyen tippet. :) https://www.investing.com/equities/synthesis-energy
16-18% pluszban a pre-ben... Azért várjuk ki a végét, mert az IPO után nagyon túlhúzták ezt a részvényt, lesz itt még korrekció bőven... A kérdés, mennyi türeleme lesz a részvényesenek, meddig lesz pénztemető a cég... Ma voltt egy jó cikk hasonló témában a concorde blogon.
Most nem érdemes piszkálni, mert eléggé rajta vannak a srácok, hogy lenyomják addig a 70 dollárig. Viszont azt nagyon elfogultnak tartom. Junius 6 és 7 között volt egy rés naposon, azt viszont lehet betölti, és akkor utána fordulhat is hogyha akar.
Visszavettem a Beyondot. Nagyon szépen húzzák felfele. Most úgy gondolom, hogy Trump bizonyítani akar a szavazóknak, hogy ő aztán tényleg elkötelezett a klíma változás ellen. Rá fogják az egészet a szarvasmarhákra, amik túl sok CO2 t termelnek, és elkezdi támogatni valami úton módon ezt a szektort.
Szerencsére én is dobtam, és beértem 2% nyerővel. Ha egy hétre vetitjük, akkor nem is rossz. Sajnos nem a keddi felhúzásban adtam, de majd legközelebb. :) Most a Micron-t figyelem. Nagyon agresszivan nyomják lefele, amiből gyakran jön a felpattanás. :)
végre lejárt a tiltásom, beyondba én is belecsíptem 140 USD-n ,de már dobtam is ,én nem számítok arra hogy amerika egyhamar lábra áll most, így WDC kivételével mindent eladtam és SP shortom van egyelőre
Beyond Meat
Mindenki megoszthatja a meglátásait az rv-vel kapcsoltban