Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
A másik jelenség, hogy elkezdődött a fillérb@szás...mindenki mindenhonnan 28x árajánlatot bekér...a minőség eddig sem volt igazán prioritás, de most már végképp nem az, csakis az ár...recesszióban vagyunk, de keményen szvsz...
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230626/nagyon-eros-panikjelzes-jott-a-nemet-gazdasagbol-624182 Ezt meg tudom erősíteni...a nehézipar június 1-el úgy beállt, mint a szög, nagyobb megrendelések a németektől szep/okt előtt nem várhatóak...voltam hétvégén Balcsin, ott is csak lézengnek. Kb sztem a fele a szokásosnak...a magyar gazdaság idei növekedése sztem csak ábránd és ősszel pótlólagos intézkedésekre lesz szükség a költségvetésben...
Cseppet sem orulok, foleg az atomfegyverek miatt, de ezt a faszfejt, ofofaszfejsege szabaditotta a vilagra… Egyebkent aki azt gondolja, hogy a szakacs eljut Moszkvaig, irigylesre melto optimizmussal rendelkezik.
Hát ha Putyin és Prigozsin közt választani kell, inkább Putyin. Talán kinéz most némi nyugalom, de ez még nem lejátszott meccs! Ha a nyugat esetleg tényleg pénzelné Prigozsint....háát akkor megint lábon lőttek minket! Ugyanez volt Lenin. Kik szívták meg? Hát nem a nyugat!
Backtest és ami mögötte van