Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
En hetvegen tobbszor is hulye voltam, eloszor a felesegemtol kaptam meg, majd magamtol is, mert bactam berakni a tomitest a szivattyuba…igy szombat-vasarnap szereltem, a tuja jotekony “cirogatasa” mellett, termeszetesen felmeztelenul… A hatam olyan, mint egy engedetlen galyarabe:)
No, ez az ami sosem fog bekövetkezni. A való életben még soha nem tudtam olyat mondani amire helyeslően vagy elismerően szólt volna bárki is. Általában le vagyok hülyézve...így szép lassan be is fejeztem a gondolataim közlését, mert hát menjen valaki más házhoz a pofonért...szóval én sose leszek vezető pozícióban az tuti...
A társadalom, mindig a bizalmat szavazza meg. Okos emberekről beszélünk, akik sokszor megvezetik a szavazókat. Azaz vissza élnek a nekik adott bizalommal. . A nép többségében mindig is megvezethető volt. Ki tehet róla?! Senki. Ez mindenhol így van. Nem itthoni történet.
Amíg ilyen emberek mint Te, vagy a paksi topikos Dezső László, nem a kormány, ország irányításban dolgoznak, addig kizárólag "okosba" lesz megoldva minden is!
https://g7.hu/kozelet/20230616/13-abra-arrol-hogy-miert-kerult-valsagba-a-magyar-kozoktatas-es-a-statusztorveny-miert-nem-megoldas/ Olvasgatom ezt a ,,státusz mizériát". Briliáns megoldás. Konkrétan meg lesz határozva egy bérsáv ca 400.000-1.000.000 között. Ennyi lehet a fizetés, de erről nem a törvény adta bármiféle objektív szempontrendszer szerint lesz a döntés HANEM a munkáltató dönt! Vagyis a gyakorlatban az iskolaigazgató. Ez azért lesz finom, mert ha a kormány lecsökkenti az oktatás finanszírozását, akkor kvázi az igazgatón csattan majd az ostor, ha nem tudja emelni a bért. A másik, hogy nyilván a nyalógépek majd több fizetést kapnak, így megosztják majd a tanári társadalmat...briliáns, komolyan mondom briliáns ahogy ezek a hatalomhoz értenek...
Reggel összeugrott a gyomrom amikor az éjjeli törvénykezést és a minden lakas tulajdonost érint, szallagcímeket olvastam. Vajh mikor jut eszükbe a berleti díjra is valami adót még rápakolni? Szörnyű ez a kiszámíthatatlanság!
Olyan rendszer szintű szemlélet változás kéne, a fejekben első sorban, amire már nincs idő sajnos. . Most látom be én is, hogy mekkora érték a tiszta élelmiszer. Ami feldolgozatlan, csomagolatlan, lehetőleg max 30km-es körzeten belül termelt és környezeti terhelés nélkül. Az már mondhatni gyógyszer :) A kicsi fajtájú, de isteni finom epret sokszor kapálgattam. Egyszerűbb lett volna megvenni. De már nem sajnálom az időt rá! Ezt magamért tettem :)
Ma hazafele beugrottam a zoldsegeshez: Fel dinnye Fel kilo csereszenye Fel kilo meggy Szuk 1 kilo eper . . . 7200 forint lett a vege…meg szerencse, hogy a kolostormalac szemelyesen adta be az inflacio elleni vakcinat januarban, ugy erzem, kell egy emlekezteto oltas, mert ebbe beledoglunk!
Backtest és ami mögötte van