Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Kicsit keveslem a 14%-os kamatot. Elméletileg a rövid kamatoknak az irányadó kamathoz nagyon közel kellene lennie...szóval én hozamelemlkedést várnék..
Barmennyire is furcsa, de jelenleg a rovid DKJ-nal nincs jobb alternativa a piacon. 400-on visszavaltottam az eurom, beultem 3 honapos eur eladas hataridobe, ezen kerestem nominalisan majdnem 3 szamjegyu “hozamot”.
Tudod mi is lesz egy számjegyű? Ha tippelnem kéne, az állampapír nyereség. Látom, jó ez most, de hogy valamit tudnak, hogyan ne járjon jól a végére aki betette, abban biztos vagyok.
Vekony jeg ez…ez most a narrativa azon koleszos fiuknal, akik jo 30 eve, pont ennek a temakornek a masik oldalara huztak fel a politikai ternyeresuket, ruszkik haza jeligevel. 1956-ban a mocskos Nyugat nem segitett, most meg az a baj, hogy segit?! Ez nekem paradox picit… Nem akarok vitat nyitni, ez csak az en maganvelemenyem, de azt mar baromira unom, hogy szovjet (fele)barataink martirok es ez a szemet USA tehet mindenrol. Nyilvan a jenkiket sem kell felteni, ismerve a Szovjetunio tudatos elpusztitasat, de azert az elmult szuk 1000 evben nem nagyon volt olyan evszazad, hogy a ruszkik ne haboruztak volna valakivel.
Számomra az a "meglepő" az ügyben, hogy abból van hisztéria kreálva, hogy kiszivárgott az infó. Esetleg egy normális világban nem arról kéne beszélni, hogy ugyan már miért Amerika (Nato) háborúzik egy másik ország földjén egy másik birodalommal??? Jelzem Ukrajna nem NATO-tag.
Kedves "brokkertársak" mindegykinek boldog tavasz ünnepet, avagy húsvétot kívánok. Innen a messziről, ahol 5cm-es hó van, ebben mászkál a gólya :) Roppant mód hiányzik a szánkóm, erre nem gondoltam, hogy hoznom kéne.
Backtest és ami mögötte van