Mérsékelt optimizmus és zömében enyhe pozitív elmozdulások jellemezték az ázsiai börzéken a kereskedés irányát. Jót tett a hangulatnak a tegnapi jó amerikai foglalkoztatottsági adat és az amerikai indexek erősödése is. A főbb indexek közül az 1...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=1&i=131019
Persze év elején még nincs nagy intézményi mozgolódás. Viszont az is kérdés, hogy ha megérkezik az intézményi aktivitás, akkor melyik irányt részesítik előnyben. Nekem már az utolsó két hét USA sem tetszik, mert nem egészen így szokott beesni a piac. 2700 alatti SP500-nál azonban kicsi kockázattal lehetett shortot nyitni, ami nem sokáig marad nyitva, ha így marad.
"...nekem gyanús, hogy ezek a nagy emelkedések a legtöbb papír esetében a 3 havi átlag forgalom 60-80%-ával jöttek össze... Hogy ez mennyire lesz tartós?"
Koszto szerint "nagyon jó jel", ha alacsony forgalom mellett növekednek az árfolyamok... ;)
Ez a nagy emelkedés engem is meglepett, mert inkább kis esésre számítottam volna :) ugyanakkor egy dolog érdekes, a tech cégek nagyot mentek, NASDAQ új csúcson, viszont ami nekem gyanús, hogy ezek a nagy emelkedések a legtöbb papír esetében a 3 havi átlag forgalom 60-80%-ával jöttek össze... Hogy ez mennyire lesz tartós?
Valamint mennyire lehet jó befektetés ANW? Nemrég készült el a 6 éves dupla alj formációval, ami technikailag egy stabil alap lehet az emelkedéshez. Ha most indul fel a 3-as hullám, az hozhat 300-400% profitot.
Beteg vagy. El kellene már néha olvasnod hozzászólásaidat az elmúlt évekből. Hidd el nem kell ahhoz orvosnak lenni, hogy felismerhetők legyenek bizonyos kórismék.
az előző év azonos időszakához viszonyítva egyébként 3600%-ot ment fel a kriptopiac egésze csak ámulok és bámulok, hogy milyen elmebeteg hazárdőr nirvánába vittek minket a mi kedves pénznyomtató jegybankár szakértőink...
nekem úgy rémlik, hogy a nasdaq vmi 7000 milliárd USD kapitalizációval rendelkezik, ha ez igaz akkor - legalább is papíron - "szép lassan" a nasdaq 10%-ánál tart a kriptopiac
Ázsia: mérsékelt optimizmus
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=1&i=131019