Topiknyitó: saru 2006. 10. 16. 22:55

az olaszliszkai eset  

a pár évvel korábbi fejér megyei eset után, most ismét meglincseltek a cigányok egy embert, ráadásul két gyermekének szeme láttára
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Phylaxa 2009. 09. 08. 23:06
Előzmény: #2499  Törölt felhasználó
A természet nagy úr. Nem tudom ki képzeli, hogy felette áll. Én ebben nem hiszek amit írtál. Viszont egy dolgot el tudok képzelni. Azt, hogy ha sürgősen nem tesznek rendet az országban a rendfenntartók és a bíróságok, akkor a társadalom veszi a kezébe a közrend helyreállítását és a közbiztonságot. A cigányságnak óriási a felelőssége. Én bízom benne, hogy van eszük és leállítják ezeket az őrülteket és nem hagyják tovább fajulni a dolgokat. Nem hiszem el, hogy nem fogják fel, hogy amit csinálnak a saját vesztük.
Törölt felhasználó 2009. 09. 08. 22:48
Előzmény: #2495  Phylaxa
"Nem tudom, hogy mire jó ez tényleg. Ha valaki érti akkor mondja már el!"
arra jó hogy a hátérhatalom legyengítve ezzel is (cigány terror) a magyar nemzetet, a helyi gyarmati elittel kormányoztatva tovább tudjon uralkodni és az országot, majdan az új telepeseknek egy engedelmes rabszolga nyájjal átadni
Törölt felhasználó 2009. 09. 08. 22:41
Előzmény: #2497  Phylaxa
a roma nők a terhességük alatt rendszeresen isznak és dohányoznak rengeteg a testi és szellemi fogyatékos illetve viselkedés zavaros utód
magyarul egy csomó degenerált agresszív kultúra nélkül antiszocializálódott egyén bolyong Magyarország közterein és bármikor lecsaphatnak valakire, lehet holnap valamelyikünk szülei vagy barátja lesz az áldozat
Phylaxa 2009. 09. 08. 22:36
Előzmény: #2496  mondoka
Semmiféle polgárháború. Életfogytiglan keményen és valósan. Kihirdetni a településeken hogy jól hallja mindenki. A médiákban is kihirdetni. Az ítélethirdetéseket is leadni kötelezően a médiákban. Abnormális ami megy.
mondoka 2009. 09. 08. 22:21
Előzmény: #2494  Törölt felhasználó
Mennyivel egyszerűbb lenne , ha minden alapból a helyén lenne kezelve?
Ha lenne a társadalomnak morálja és rendje...
a tisztességes és jóakaratú embereknek nem kellene félniük (bőrszínre tekintet nélkül).
Ugyanis fehér hollónál rikább lenne az ilyesmi ha a tökére lépnének az ilyeneknek. És a megérdemelt "gazdaságos"és célravezető büntetést alkalmaznák.
Így ennélkül sem rend, sem nyugalom ... aztán bosszú ...-később polgárháború? Ez kinek lesz jó?
Phylaxa 2009. 09. 08. 22:18
Előzmény: #2493  mondoka
Nem tudom, hogy mire jó ez tényleg. Ha valaki érti akkor mondja már el! Ezt nem fogja eltűrni a lakosság. Kizártnak tartom, hogy megvárják amíg mindenki gyászolni fog valakit a családból. Nem ártana ha a rendőrség elbeszélgetne a kormánnyal. Nem hiszem el, hogy nem veszik észre mekkora baj van. Ezt a megélhetési baromságot pedig talán abba lehetne hagyni. Ezeknek semmi közük ehhez.
Törölt felhasználó 2009. 09. 08. 21:57
Előzmény: #2493  mondoka
itt az ideje, hogy megsemmisítsük ezt a söpredéket
mondoka 2009. 09. 08. 21:03
Előzmény: #2492  Törölt felhasználó
-Áhh! Semmi, semmi... csak a szokásos...
(mondoka)
--------------------------------------------------------------

Agyonrúgdostak a cigányok egy férfit Pesterzsébeten
Fényes nappal, egy közért előtt, mert próbálta megvédeni a közértesnőt.
hubatka, k, 2009/09/08 - 18:33

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet
* nyomtatóbarát verzió
* Küldés ismerősnek

Kategóriák:

* Belföld
* cigánybűnözés

Tegnap előtt azaz szeptember 4-én délután 6 órakor Budapesten a XX. kerületben az egyik gyerekkori barátom édesapja M. László, elindult a közértbe venni egy doboz cigarettát ami tragédiába torkollott.

52 éves középkorú férfiról beszélünk, aki az élete nagy részét munkával töltötte szegényes életmódban dolgozott, napról napra élt, 1 kezén meg tudná számolni hányszor volt betegszabadságon életében, a munkahelyén rendesen végezte a dolgát. A héten szabadságra küldték, ugyanis az mindenkinek jár. Bár ne tették volna...

Reggelente mindig kávét iszik, ami mellé elszívja a cigarettát, majd otthon tölti napját, élvezi a pihenést, már ami kijut neki, szegényes léte révén, nem luxusban csupán újságolvasással, esetleg ház körüli munkálatokkal... Délután, mint már említettem, elindult a közértbe, mivel a cigarettája fogyóban volt gondolta megveszi, másnap reggel ne kelljen egyből azzal kezdeni a napot hogy boltba menjen. Elindult tehát a legközelebbi kis abc-be, amely csupán 2 percre volt az otthonától, igazolványok nélkül, kiszámolt pénzzel s egy kulccsal zsebében.

Mikor odaért, a közértben a kiszolgáló hölgybe 2 cigány férfi kötött bele, kevesellvén a borválasztékot illetve ittasan kötözködtek. László egy kifejezetten csendes ember volt, még csak nem is volt nagydarab, nyugodt, mindig jókedvű volt. Mégsem bírhatta szó nélkül hogy 2 cigány kötözködik egy fiatal nővel, így szólt hogy ne piszkálják már őt. Ennyi volt az összes "bűne", ezután kapott egy nagy maflást az arcába, utána földre került és a két cigány holtra rugdosta. Fényes nappal, nyílt utcán egy közért előtt!

Senki nem segített neki, senki nem tett semmit... A közértesnő szólt a családnak hogy az apát, férjet elvitte a mentő mert megverték. Ekkor még csak annyit tudtak hogy verés történt, de nem azt hogy gyalázat. Bementek a kórházba és az orvos közölte hogy László kómában van és már nem fogja kinyitni a szemét. Agya több helyen bevérzett agysejtjei pusztultak és már az alapvető ellátásra nem képes a szervezete. Másnap estére a szíve is leállt.

Az orvosi vizsgálat után kiderült hogy a 2 cigány csak a fejét rúgta szét szegénynek és a teste már pontján nem volt nyoma sérülésnek. Ez egy kivégzés volt, ok nélkül.

A tettesek természetesen elhajtottak, a kocsit gyorsan leparkolták, elmenekültek. Kamerák rögzítették az esetet, a nyomozás "elindult". Tudják kik tették, többszörösen kőrözött bűnözők, mégsem tesznek semmit...

A médiában félek nem fog megjelenni.

A történteket első kézből az áldozat fiától is eljuthat önökhöz, csak a visszajelzést várom erre az email címre, ha tudom felfigyeltek a levelemre akkor elküldöm az elérhetőséget.

Egy kétségbeesett olvasó...

(olvasó - Barikád.hu)
Törölt felhasználó 2009. 09. 08. 09:27
Előzmény: #2487  Törölt felhasználó
Összemérni pedig nem én akartam a nem összemérhető dolgokat, hanem JocH, akinek a szövegére reagáltam. Javaslom a előzmény gomb használatát.
Törölt felhasználó 2009. 09. 08. 09:21
Malev, az érveid most is lemaradtak...
Törölt felhasználó 2009. 09. 08. 09:21
Előzmény: #2486  Törölt felhasználó
a rendőrtiszti főiskolán a XX. században tananyag volt a tipikus cigány bűnelkövetői módok oktatása
Törölt felhasználó 2009. 09. 08. 08:59
Ugyan már, Pénznyelő nem szokott (saját állítása szerint) személyeskedni, vagy kultúrálatlanul vitázni. Meg kettős mércét sem alkalmaz (állítólag). Elvileg intelligens. Mondjuk én alpári vagyok, meg kurucinfós ultra (is).
pampa 2009. 09. 08. 08:52
Tegnap az ATV-n egy roma jogvédő nő kikérte maguknak az edelényi polgármester állítását.
Kifejtette,hogy eleve nem lehet igaz hiszen a roma nőknek a "legszentebb" dolog a gyermek szülése.
Tegyük fel,hogy igazat mond.

Csak egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.

Árt e a születendő magzatnak a dohányzás és az alkohol fogyasztás?
Mert minap amikor a hivatalba kellett mennem népes hölgykoszorúban szép számmal voltak kismamák és szinte kivétel nélkül cigiztek. Egy védőnő ismerősöm pedig arra panaszkodik,hogy terhesség alatt isznak.
A dohányzás nagyon egyszerűen dokumentálható.Közterületen sem csinálnak belőle ügyet.

Gondolom az alkohol és gyógyszer pedig a vérből vagy vizeletből kimutatható.

Törölt felhasználó 2009. 09. 08. 08:46
Előzmény: #2478  Törölt felhasználó
saját csúsztatásaidat sem érted
ingyen annyit tudok tenni, hogy elárulom,
nem összemérhető dolgokat akarsz összemérni
aztán magaddal elvitatkozol
végül rácsodálkozol, hogy nem érted
utolsó mondatod az érv nélküli személyeskedés
igaz nem durván csak úgy finoman
iskolapélda-)
Törölt felhasználó 2009. 09. 08. 07:41
Előzmény: #2476  Törölt felhasználó
ez így van
persze a média alig vagy egyáltalán nem közli ezeket, elferdíti, kicsinyíteni próbálja
továbbá hasznos lenne, hogy ha cigány az elkövető, ráadásul tipikusan cigányok követik el: késelés, segélyekkel való visszaélés, színesfémlopás stb, akkor hozzák nyilvánosságra, hogy cigány követte el és dolgozzanak ki olyan jogszabályokat, eljárásmódokat, amik ezekkel megfelelően megakadályozhatóak
és hasznos lenne, ha pontosan megtudnánk, hogy a cigánybűnözők aránya százalékosan hogyan aránylik a lakosságszámukhoz
Törölt felhasználó 2009. 09. 07. 23:05
Előzmény: #2484  Törölt felhasználó
na azért te is provokálsz néha itt embereket
pl ma a fiúcskát:)
Törölt felhasználó 2009. 09. 07. 23:03
Előzmény: #2483  Törölt felhasználó
Mint észrevehetted, nekem nem szokásom. Vitázni szeretek, az más.
Törölt felhasználó 2009. 09. 07. 22:57
Előzmény: #2482  Törölt felhasználó
amúgy semmi értelme egymást csesztetni
Törölt felhasználó 2009. 09. 07. 22:40
Előzmény: #2481  Törölt felhasználó
Bárkiről, akinek megy. Vannak itt olyanok szerencsére (rajtam kívül is).
Törölt felhasználó 2009. 09. 07. 22:37
Előzmény: #2480  Törölt felhasználó
példát véve rólad?

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek