Szia. "itt tolta a hasonlo teveszmes elorejelzeseit mennyivel jobb cegek mint az AW stb…arfolyam." Ebben teljesen igazad van. Az AW kiemelkedik ebben az esetben. Soha nem volt nutex,ottone,delta,nordtelekom,set papírom!!!! OTP-MOL-RICHTER igen. És AW is volt...egy pár alkalommal. Főleg jelentések előtt. Rövid időkre csak... PMÁP van neked is. Így legalább valamit enyhít. (diverzifikáció ). A tíltásra nem írtál semmit! Érdekelne...Neked lehet?? Bármit írni??
Gondolod rajtad kivul mas nem vett allampapirt😀varjad a 100ft-ot👏anno volt itt egy okoska nutex,ottone,delta,nordtelekom,set stb…itt tolta a hasonlo teveszmes elorejelzeseit mennyivel jobb cegek mint az AW stb…arfolyam. Most pedig sehol nincsenek.
Szia. Van valami érdekes? 126-126,5 . Forgalom 1,7 Milla. Kérdem én ha volna 100 K darabod ( lehet nincs annyi ) kinek tudnád most eladni? Lefele nézel könyvet? : UI: Valaki a fórumon: "irtam anno lejjebb hogy 240 nél kidobom de ha lendületben van az árfolyam várok 300 felett , egyébként 140 volt a beszállóm" Gratula hozzá 140 beszálló? !! + Infláció hozzá....Hát sikeres volt a 2021-2023 as időszak... Miközben a PMÁP 16% után fizet 19,1 % -ot úgy hogy nem csinál az ember semmit!!! ADÓMENTES!!! Itt kötések+ 15% SZJA!! +Vagy TBSZ (5év) . Lehet ennek a papírnak kell annyi min. Ettől mehet az árfolyam... Irány a 130 akkor. Legyen úgy. ( Ettől még "TILTÁSOK MESTERE MARADSZ"!! ). Bezzeg mikor TE negatív dolgokat írtál a céggel kapcsolatban akkor miért nem néztél magadba??? Ja hogy a Fórum gazdája?? Neki mindent lehet??, Hmmm??, Hagyjuk már....
Másik fórum: "Hmm.."a tőkebevonás sikeres volt, relatív jelentős túljegyzés mellett a kibocsátási ársáv tetején (117 forint) keltek el az újonnan tőzsdére bevezetett részvények" Az az alja volt a valójában, mert 117-122 ft volt az ársáv." Ez volt annó 2021 ben....Hmm
A "beragadt részvények"rész a cikkben....Jézusom!!! ( nem hittem volna hogy ekkora mennyiség) Amíg itt osztalék nincs menekülnek más papírokba ahol oszti is van. Vagy mindkettő!! OTP-MOL . OTP napi max 17250 !! MOL- nál felfele rendesen van tér...Abból még vennék egy pakkot ha leöntené..Itt ma valaki nagyon megunta az évekig tartó üldögélést. Na további szép napot. Sok nyerőt mindenkinek amiben üldögél.
Autowallis SZAKADÉK!