Bármekkora célárat kihozhatnak a bizalmat már nem tudják vissza állítani. Amint jön vételi erő beladanak. Vezetők is szabadulnak ilyen szinteken. Én nem beszélem se fel se le csak tárgyilagos próbálok maradni.
Szia. Remélem alkalmaztad 😃😄: " diverzifikalni a portfoliot" Na már nem "szekállak" tovább:-) . Sok sikert a többi papírokhoz és az Aw papírokhoz is természetesen. Legyen 300 vagy még több!!! ( nem sajnálom). Majd jön egy új célár gondolom mint mindig. A TILTÁST pedig eltúloztad annó!! Ez viszont a Te dolgod. Szép napot
Ebben a fórumban csak két személy van /isamu,jocek/ néha beesik valaki más is.Az említett 2 személy pedig csak ócsárolni tudja ezt a papírt.Nem értem,hogy mi örömötök van ebben?Van még egy csomó papír ami még ennyit sem mutat,azzal miért nem foglalkoztok? Valószinüleg,azért mert ezen is sokat buktatok. A tőzsde nem türelmetlen izgága embereknek való. Az ilyenek pénzét gyüjtik be az okos türelmes emberek.Örülök,hogy vagytok.
Szia. Emlékszel?? Anno hogy fel voltál lelkesedve?? https://www.otpbank.hu/portal/hu/AutoWallis_Reszvenyjegyzes 117 lett a vége 2021-ben!!! Most az árfolyam 123/124. Mindenki döntse el magában megérte -e. Most 2024 ben vagyunk. Erre TE : "ott van az arfolyam ahova kb vartuk." Az lehet csak tudod az IDŐTÁV egy lényeges szempont.... Lehet számodra nem az. Na további szép napot.
Szia Feel. " tiltások mestere". Tudod van olyan hogy Stop megbízás. Én használom TE lehet nem szoktad mert akkor az "AW esetében" lehet a számládon több pénz lenne!! UI: Ebben a fórumban a negatív kritikát is eltűrik veled szemben. További szép napot. Sok sikert a AW papírokhoz. Erősen tartani ám!!!
Szia. Igen de ez nem újdonság. Én most elkezdtem a MOL részvényeket venni a meglévő pakkomhoz.( ott oszti is van😊) Sok nyerőt neked az AW papírokhoz. Hosszú távon 2025 után jó lehet. Itt ezen az éven nincs osztalék. Másra nem jó a papír így. Lehet a vezér belenget majd egy célárat de hidegen hagy bevallom.Számomra a cég nem bizalom bálványa. Arra adni szokták ráadásul. További szép napot
Autowallis SZAKADÉK!