Ezt írtad: "Minden egyes papírnál az eladói oldalon vagy az utolsó kötés árán,vagy magasabban kinálják a papírt.Kivétel wallis" Amikor ezt írtad, akkor 117 volt az utolsó kötés és 117 volt a legjobb eladó ajánlat. És ezt követően még kb fél órán keresztül ez így is volt.
OKOSKA!! ENGEM TE NE HAZUTÓLJ MEG, MERT ÉN MEGNÉZTEM AZ ADATOKAT!!!118-AS UTOLSÓ KÖTÉSNÉL 116,5-ÖN KÍNÁLTÁK!!!! Olvastam a hozzászólásaid: Van közte elég értelmes gondolat is,de az utóbbi napokban kezdesz elszemtelenedni,ami azt jelzi kezd az idegrendszered kimerülni!! Menj el pihenni!!
Ha lesz MRP, akkor vajon hogyan oldja meg a Wallis a részvények beszerzését? Mint az Alteo- ban (180 napos átlagáron részvényt bocsát ki)? Azaz higít... Vagy a piacról vásárolja fel?
"A régióban már tapasztalható fellendülés a következő negyedévekben a magyar piacon is megjelenhet, miközben újabb tranzakciók, akvizíciók előkészítésén dolgozunk." O.G. 2023.08.31. Gyorsjelentés... Van még a Wallis céghálójában valami csiszolatlan gyémánt, amivel az IT gyarapítaná a kisrészvényesek vagyonát? Cégértéket a CASH helyett az eszköz oldalra? Vajon mire készülnek?
No.1. 2023 a vissza vásárolt SRV helyett betettk 500 M Ft Goodwill internetes portált értékelte be a Wallis. Természetesen az összes tulaj fizette a Wallis kapta. No.2. Sikerült egy gépjármű közösségi céget (mely EBIDTA szinten masszívan minuszos) apportálni. Értékelés alapja? Az üzleti modell jövedelmezősége, nem az adott cégé, hanem úgy általában... Ezt vetették össze az említett cég üzleti terveivel. Mindezért cserében a mai napon 205 Ft -ra értékelt AW részvényeket 96,55 Ft -ért kapta meg a Wallis. Ezt is a kisrészvényesek fizették. 205 Ft -ra értékelt papírt kapott 96 Ft- ért, ezért adott egy masszív veszteséget termelő céget DCF alapon felértékelve.
Autowallis SZAKADÉK!