”az elmúlt 30 nap tőzsdei átlagárán, 122,8 forinton” Kb ennyi,ha 130ft-on lett volna akkor meg az lenne a baj,hogy miert nem 150-en. Ettol fuggetlenul sehol nincsen a jelenlegi arfolyam szoval van hova emelkednie.
Te abban bízhatsz, hogy a MOL- nál tuti jobb lesz. Nem teszed magasra a mércét. Ebben a jól árazott tőke emelésben az a jó, hogy már nem találtak szemetet a Wallis portfolióban, amit be lehetne apportálni túlárazva. Persze az érdekes, hogy a Wallisos delegált nyakkendős bűnözők kommunikációja szerint mennyit ér a papír, s a Wallis mennyin emel tőkét? Ezen az értéken csak ki emelhet tőkét? Mert segítenek? Vagy hígítanak?
Szia. Hamarosan Február 29 Gyorsjelentés. Majd többet mondanak. Bevallom: Szerintem lefele kevés már a tér....117 aki annó kapott nem szórja itt már. ( vagy már kiszorta azonnal). A többi részvényes várt eddig akkor most már kivár. Nekem jelenleg csak MOL papírom van ( részvény az is mocorog de mint a csiga) és PMÁP 80% ( 19,1% ezen az éven a 16 % után) , de itt lehet jelenleg emelkedés a 150 Ft os tartományba. Akkor még azt sem mondhatjuk a számok alapján hogy magasan lenne az árfolyam. Neked sok nyerőt az AW papírokhoz. Kínkeserves időszak volt szerintem sokaknak az igaz. Lehet hamarosan viszont a pénzednél leszel. "Lökést ad az árfolyam alatti higitas?" ezen az árfolyamon nem vészes belátásom szerint. ) Az elért eredmények tükrében!!! Lásd számok
Autowallis SZAKADÉK!