Nem gátolja senki! Különben bejelentés kötelez. Hát 118 / 119,5 . Már komolyan : 119,5 ön van 11,700 DB senki de senkinem nem kell a SZTÁR PAPÍR?? Nem fura?? Ja hogy 205 FT a CÉLÁR valahol?? Kit érdekel??? Valami nem kerek a számomra....
Bezzeg a rádióban ezeket nem tették fel így!! Érdekelt volna hogyan reagál ?? Egy olyan fórumon vegyél részt ahol nem tudnak egy "bízzak a cégben" szöveggel elintézni. Ezt Csányi mondta volna azt mondom OK!!! Ja ha már Csányi ezt az ALAP miért nem veszi ha ilyen ku***a jó minden az AW háza táján???
Szia. Legalább kérdéseket szegeztél nekik!!! A válaszok : "Székely annyit, hogy bízzak a cégben..." Vicc a köbön!!! HIHETETLEN. + EZ is : " mégis nyomtattak újabb 50 millió részvényt az apporthoz.". Ezek azok a lépések ami nagy cégeknél nem így működik SZÁMOMRA!!! Legalább a nagatív oldalát is megvilágítottad. És nem is tiltanak ki a fóumból ITT!!!! Sok nyerőt a papírjaidhoz
Kaptam. Mindkettő azt mondta, hogy a Deloitte értékelte be a céget, az meg teljesen szabályos, hogy az elmúlt 180 nap súlyozott átlagárán hajtanak végre egy apportot. Vágó még azt is mondta, hogy forduljak a Deloitte-hoz. Ezek után az alábbi kérdéseket tettem fel, amire nem válaszoltak (illetve Székely annyit, hogy bízzak a cégben...) - a Deloitte a kapott üzleti tervet értékelte, az abban szereplő számok valódiságát nem vizsgálta. Megismerhetjük-e ezeket a számokat, illetve ki vállalja a felelősséget, ha azok nem jönnek be? - májusban Ormosy azt nyilatkozta, nem lesz több kibocsátás, most mégis nyomtattak újabb 50 millió részvényt az apporthoz. Ezzel ugye átverték a befektetőket? - Önök szerint a belső érték alatt részvényt kibocsátani csökkenti vagy növeli az egy részvényre jutó részvényesi vagyont? Mert szerintem csökkenti. - Nem találják-e visszásnak, hogy a beapportált kapcsolt céget egy kitalált optimista üzleti terv alapján értékelnek be, míg a cserébe kapott részesedéshez tényszerűen a valós értéke feléért jutnak hozzá? Almát az almával, a kibocsátott részvényeket is a becsült áron, azaz 205 Ft-n kellett volna figyelembe venni.
170 alatt nem adom el - így lehet hogy nyugdíjig megmarad :-) : ez tetszett. Hát jó párnát vegyél... Szia uram " olcsó AutoWallis érdekel" ?? Lehetne ez a szlogen is akkor...😁 UI: Azért sok sikert hozzá. Nem sajnálom ha 170 et eléri 2030 ra....
Autowallis SZAKADÉK!