Nem lehet! Mert akkor tudná miért esett ennyire a papír és neki egyáltalán nem érdeke ami most megy. Kisbüfik bottal se piszkálják , bizalom oda , ez egy vezető sem hagyná így.
10 db-os felkötés... hatalmas ez a csóka... de gyanítom, hogy egy és ugyanazon szereplő csinálja, mint aki adja nagyobb pakkokban, már csak megbízási költség tekintetében is... :D
Tudom. Igazán megérdemelnétek már egy normális kilövést...👆 Emlékszem az utolsóra: június 20. körül lehetett, a Garda-tónál voltam a családdal, egyik nap (talán szerda lehetett) ment 20 %-ot. Mondom, a francot kapják meg tőlem, ha már elindult. Másnap bementünk Bresciába, gondolkoztam beteszem 137 környékére, szétszórva a kis 110k-mat. Aztán reggel hagytam, kivárom. Délután elérte a 138-at (így rémlik), a városi múzeumban sétálgatva néztem a telón hogyan indul meg lefelé. Én mindig tableten dolgozom, kódok beállítva, szóval telón még el se tudtam volna adni, aztán másnap hagytam a francba... Szóval, akkor kb 3 nap alatt ment kb 30 %-ot, micsoda vételek voltak 100-kat téptek ki a könyvből. Na, ilyet érdemelnétek megint. 😎
Hűha! Ezt a cikket talán nem kellett volna belinkelni (no, nem azért, mert mellet írtak a remek vg-nél a mellett helyett), hanem, mert így sikerült újraolvasnom. Remélem kevesen teszik, mert különben lesz a főtulaj mindenféle felmenőjének emlegetése...🙁
AutoWallis Nyrt+topic