Ez olyan lett mint amit tegnap vártam. Új autó értékesítés kicsit több is lett 20%-nál, a használautó értékesítés meg pláne. Mivel kifejezetten jók, már-már parádésak lettek az értékesítési adatok ezért nyilvánvalóan esést várok:-)
Budapest, 2020. január 31. – Az előzetes adatok alapján 2019-ben jelentősen felpörgött a
gépjármű-értékesítés az AutoWallis-nál: 21,1 százalékkal, 6008 darabra bővült az eladott
gépjárművek összesített száma. Ebből a belföldön eladott új 21,2, a használt 39, míg a
külföldön eladott új gépjárművek száma 15 százalékkal bővült. Jó évet zárt a szolgáltatói
üzletág is, miután a szervízórák száma 12,6, a gépjárműkölcsönzés terén a bérleti napok
száma pedig 12,5 százalékkal emelkedett.
Itt mindenki csak eladni akar és szabadulni! OTP ben tandíjat megfizették! Csányi papa alapot hozott letre ami kinyírta az otp shortosokat és érdekes módon megindult! Egészséges korrekciók vannak. De máshol fundás papír és 50 - 70 % bukó. Az otp n kívül szinte mindenben szivatás megy
Ja meg a likviditás. Ott pár tízmillával porszem se vagy. Könnyen tudsz adni/venni. Itt meg jelenleg szaros 50K-t is borzasztó nehéz eladni. Szóval komolytalan ez az egész jelenleg. Bízok benne hátha változik valami.
Azt olyan nagy pénzekkel védik és párszor csúcsra szopatták a shortosokat hogy bottal se shortolják! Lehet vele keresni mindenki boldog. BET en ami megy a részvényesek kifosztása felháborító! Fundás minden hírnek ellentmondóan esik amibe beleteszed a pénzed!
Én is csökkentettem a BET-es pozikat. Itt a szopó megy. Külföldi jobb papírokat, meg nem tudják spekázni. pl. csak a mai napon eddig a TESLA-ban 4500 mrd HUF!!!!! a forgalom. Ilyen cuccba nem tud a köcsög bróker beleszólni. Illetve a béna forint gyengeség is jól jön ilyenkor.
Ááá itt a BET-en nem így van. Általában a jó hír jön ki, akkor magasan nyit és a lúzerekre rádobálják a bennfentesek akik a hír előtt olcsón bevásároltak. Ha sok a vevő az sokszor rossz, mert a nagy hal tud adni. Ha sok az eladó akkor senki nem mer venni. :) . Sokszor egy-két speka indít meg egy papírt, a kis spekák ráhabolnak és a nagy spekák ezekre dobálják. Sok gennyes dolog van itt a BET-en. Ha nyugit akarsz , akkor OTP és rá sem nézel sokáig. Totál szerencsejáték az egész BET. Persze vannak akiknek jól megy pl. Zeller Éva. Legalábbis a beírásai alapján :) Szóval konyhapénzt ne hozz ide befektetni.
AutoWallis Nyrt+topic