Vannak néhányan akinek "sürgős"..... de erről beszélünk már vagy egy-két hete. Januárban fog menni 15-20%-ot csak még azt nem tudom, hogy honnan :-) Addig is fogadjuk hálával az adományokat :-)
Egyet megtanultam - jó sok elégetett pénz után - mindig legyen stopod!!!! Ami talán még ennél is fontosabb, mivel mi nem vagyunk hatalmas intézményi befektetők, ezért a "zaj"-t kereskedjük le. Ez azt jelenti, hogy a kitekintésünk is .... max. napos BAR-okig terjed, ez viszont eltérhet a FŐ sodorvonaltól. Abban igazad van, hogy lassúl az esés, de nincs a Charton fordulós jel, a fordulások zöme gyors esés (utolsó stophunting) után is jöhet...... És még valami, ahogy figyelem a fórum pozícionáltságát, nem a partvonalról figyeltek...... vagy ültök a beragadt pozikban, vagy mostanában nyitottatok. (Az sikeres aljvadászat reményében) Nem osztani akarom az észt, szoktam én is néha részvényt venni....... a GBPJPY -on nyitom, hosszú és rövidtávú tradjaim zömét (90%-át) de figyelőlistán van a Wallis is " játékpénzzel ". A Tradek megtervezése és a pozíciók managelése a legfontosabb dolog. Jó Ti a befektetés és a fundás oldaláról nézitek a dolgokat ( ezt én is beleépítem a kereskedésembe, de azért na :) ) Kereskedési napoló, tények összegzése ábrákkal lefűzve, ez nekem kicsit sűrűbb max. napi 3 traddel, mint Nektek, sokat használ
2019 június eleje óta 120 és 100 között mintha lelassult volna az esés.Elötte februártól 260 -ról lavinaként zúgott június közepéig.Talán itt 100 körül találhat végre aljat.Szvsz.
Megint itt vagyunk 100-on.. Gondolkodtam a higitason..de nem tudom.... Minek? Megint visszatértünk ide..... Azt hittem elhagyjuk múltkor végleg ezt a 100at meg alatti tartományt. ????
Ebben az országban így működnek a dolgok... bár kolléga nem a klasszikus átkötést szeretné alkalmazni. Nyugodtan eladhatja a pakkját és akár 5 másodperc múlva vissza is veheti és ebben az "éles szemű" MNB sem találhat semmi kifogásolni valót sem.
AutoWallis Nyrt+topic