Spongyát rá! :-) Amennyiben poénnak szánod a csődőt akkor azt úgy kell írni, hogy csőd, kivezetés, mindmeghalunk! Így a többség megérti, hogy poén (még én is:-)
Sziasztok ! Szeretnék elnézést kérni a tegnapi #953 -as hsz-em miatt , nem is nagyon értem miért gondoltam poénosnak a dolgot , miközben jómagam is átéltem már egyszer az EST-el.. hülyeség volt , tényleg nem szabad ilyennel poénkodni.. Egy hajóban evezünk , Nekem is van Wallis nem kevés ! r : 123
ezen az árfolyamon árgus szemekkel követi mindenki már szinte, kell 1 pozitív hír, esetleg 2, meg elkell kezdeni venni mint az állat mondjuk úgy 50 millióért 3-4 nagy vétel aztán megindul ez magától.. kérdés hogy aki kiolvad felfele annak mennyire van elege a papírból és dobja 5% nyerőnél mindenki mint állat, vagy pedig hagyják hogy felmennyen az árfolyam 200 fölé és ott stabilizálódjon.
A céghez köthető embereket nyilván nem lepte meg, hogy AGY69 eladja majd a részvényeit. Nem hinném, hogy abban a hitben ringatták magukat, hogy majd jó befektető módjára ül a papírjain :-) Csúnya történet ez akárhonnan is nézzük. De lássuk mit hoz a jövő!
nagyon rossz volt az időzítés, illetve sokan nem voltak képben mi is történik valójában, az meg hogy a short megindult pont aznap, mindenki észnélkül shortolta, még az is talán akinek volt rv-je
AutoWallis Nyrt+topic