És nem ír róla a pf ;) Az én zsebem csukva maradt előttük szerencsére. Illetve időben zarodott. Ettől még sajnálom a többieket bármennyire is tűnhet úgy hogy most rajtuk mulatok és egy seggfej vagyok. De székely urekat elkuldenem egy kuponos walk of shamere az Andrássyn ;)
Nem volt idő felkezulni hogy a tőzsdére lépés során nem lehet már egy kis tárgyalóban a székházban elismerni hogy jajj ezt nem tudom. Mert egyes kisreszvenyesek mernek és tudnak is kérdezni :)
Te gyanús vagy nekem! Tuti, hogy ott voltál! :-) Természetesen elhangzott ez a diplomatikus válasz (egy-két perc után:-) De most komoly, hogy ilyen kérdésre nem tudnak válaszolni? Veres úr hetekkel a közgyűlés elött jelezte szándékát...
Nem-nem. Ott voltam és láttam, hogy fogalmuk sincs róla. Pedig akár fel is készülhettek volna egy ilyen kérdésre mert logikusan tűnik. Egyébként nem kételkedem benne, hogy visszakerül a cégbe a pénz de ez akkor is szánalmas. Természetesen Müllner úr csak viccnek szánta a szatyros kérdésre adott választ(de ettől még fogalma sem volt róla, hogy mi lesz).
Tudjak ok az viszont hiba volt,hogy nem valaszoltak egyertelmuen.Peldaul en azt mondtam volna egy kis turelmet kerunk a kesobbiekben adunk rola tajekoztatast,amint dontes szuletik.
Beteg a Székely tehene. Megkérdezi a szomszédját, hátha tud segíteni. - Mit adott maga a tehenének, amikor az beteg volt? - Hát 3 kúp Valikát. Másnap megint találkoznak. Mondja az első székely: - Szomszéd, megdöglött a tehenem a Valikától. - Az enyém is.
AutoWallis Nyrt+topic