„KIEMELT FIGYELMET FORDÍTUNK A PARTNERSÉGRE: ARRA, HOGY ÜZLETI PARTNEREINKKEL EGYÜTTMŰKÖDVE, KÖZÖSEN VIGYÜNK SIKERRE BEFEKTETÉSEKET, FEJLESZTÉSI PROJEKTEKET, HOGY EGYÜTT TEREMTSÜNK ÉRTÉKET.” Mi a Wallisnál abban hiszünk, hogy üzletet csak tisztességesen és magas szakmai színvonalon lehet és érdemes csinálni. Ennek megfelelően dolgozunk csaknem 25 éve. Cégünk példája azt mutatja, hogy szigorú értékrend mentén folyamatosan magas színvonalon munkálkodva ma is lehet Magyarországon sikeres üzleteket építeni és versenyre kelni magyar vállalkozásként nagy nemzetközi vállalatokkal.
Ugyan már! Valószínűleg Andrew John Prest úr jobban ismeri a stratégiát hiszen vélelmezem, hogy ő is segített az elkészítésében :-) Jól kitömte a vevőt..... Vevő helyében használt autót sem vennék tőle a jövőben :-))
Es egy titokzatos vevo joval tobb belso informacioval rendelkezik,mint maga az igazgatosagi tag,aki onmaga hozza letre ezeket az informaciokat. Ugyes vevo,nagyon ugyes...
"Érdeklődőből" 250 forintnál sem volt hiány, sőt! :-) és most hol tart az árfolyam? Amennyiben minden "érdeklődő" valós érdelődő lett volna és nem puffer akkor nem itt tartana a árfolyam. Titokzatos vevő egyébként már jelentős bukóban van! Helyében én reklamálnék Andrew John Prest úrnál, hogy mit sózott rám :-)
Ki írta, hogy bármitől be kellene szarniuk? A legtöbbjük magasról lexarja, hogy ide mit írogatunk és most az árfolyamot is. Nekem már csak minimális érdekeltségem van ebben de ennek ellenére is zavar az a hitványság amit csináltak/csinálnak. Hidd el, hogy őket is zavarni fogja ha csak nyomott áron(előzetes elképzeléseikhez képest) tudják eladni a majmocskáikat. Szerinted mennyit adna most egy intézményi befektető a papírjaikért? De kénytelenek lesznek az intézményi vevőkkel kalkulálni mert mennyiséget a büfiknek nem tudnak eladni főleg azok után amit itt levezényeltek. Látható, hogy a büfiket cseppet sem érdekli a papír még ezen a szinten sem. Egyébként én már nem egy alkalommal dobtam papírt az általad vázolt kb 20% bukóban is ha úgy éreztem, hogy döglött az ügy és máshol jobb helyen van a pénzem. Most nem az AW gondolok konkrétan. Meglátjuk mi lesz a stratégiában de én most nem látok olyan területet az iparágban ahol jóval nagyobb marzsot tudnának elérni értelmezhetően nagy árbevétel mellett. Ha ők látják ezeket a lehetőségeket akkor az kíváló és a világért se tartsák magukban:-) 40 perc után 100 darab a forgalom. Kész szerencse, hogy likvid a papír. Az a helyzet ha ők nem "kereskednek" akkor senki sem:-)
AutoWallis Nyrt+topic