nem akartam ennyire előre szaladni de merj nagyot álmodni! 🤣 Pingust álltalában a C' szakasz 100% -123,6%-s sávba rakom, de speki papírnál 138,2% -ig tolom ki, ahol fordul/kifullad a lendület! Igazából 161,8% ig is mehet!! Láthatod, hogy az első C" szakasz el is ment addig, aztán hupp a 100% ig, majd csalódás és csorgás egész 51,20-ig...! Na ebből az esésből lehet egy 400-s ár (1,6-s fibo...) és ott van még a nagy pingus C" szakasz 138,2%-a, ami egybe esik vele! Nem mondom, hogy majd üti a 400-t, de közelebb lesz mint a 300-hoz! Azt csak megjegyzem, hogy ha így alakul, akkor egy nagy füles csésze lesz belőle, aminek a célárának is ide esik a 61,8%-a, de ez még messze.....:)) Mikor??? Egy év alatt tud menni 200 pontot simán! Na ennyit a 200 ról..!! 😃😃 terv és matek... https://invst.ly/w2j2p
Nagyon koszonom ezt a kis okitast! Egy keveset mar vettem. A 100-at azert koltoi tulzasnak gondoltam, ezert is kerdeztem, hogy az mikorra varhato a kollega szerint. A kozlemenyekbe beleolvastam, a virusnak is a veget jarjuk szerintem. En bizakodo vagyok, 2 hete meg a 115 attorese is nagy feladatnak tunt! A heten argus szemmel fogom figyelni😂
100" az jó vétel lenne jelenleg, de nem hinném, hogy leüt odáig! Ott már a csatiból is kilépne és az elég gázos...! Charton láthatod, hogy a ta-s célár lefele 107,5 (persze ez általam számolt érték)!! Mivel a tőzsde nem lottó, hogy egy adott számot pontosan eltaláljunk és mindig vannak akik az alján még eladnak, ezért van a pingus egy sávban, ahol fordul/kifullad az esés, vagy éppen az emelkedés! Lényeg, hogy ha sikerül meghatározni a célárat (ez a 100%-s érték, de ez egy másik történet) akkor vannak már támaszok, vagy éllenállási szintek (fibo és egyébb..) !! Azért túl szép lenne, ha mindent ki lehetne előre számolni, de sokat segít azért a tata!! Figyeld a 118-117-s szintet fibo 61,8% 117 ha átviszi, akkor jöhet a pingus ~105...! Eddig szépen megfogta, ahogy jeleztem is előre! A 100-nál már kilépne a csatiból és a pánik bedöntené!!!! Felfele is ott vannak a kérdőjelek az ellenállási szinteknél! Az elsőről lepattant( 133), de egy kis hűtés" után újra támadni fogja szerintem...!! A baj ott van csak, hogy egy globális zakó mindent visz!! :) https://invst.ly/w2akc
102- nel szerinted erdemes lesz belevenni? Mivel 100- at irtal gondoltam 2 forint extra nem lesz olyan nagy felar. Egy idotavot is tehetnel az arfolyam melle, hogy tudjunk keszulni. Eladni ezt azt.. (nem akarod valami kedves, vagy jokepu vmire cserelni a kepedet? Lehet szimpibb lennel a forumon sokaknak :-)
AutoWallis Nyrt+topic