Ez a legjobb ebben a klónseregben. Képzeld mit összedolgozhat nap mint nap, mire éjféltájt elégedetten álomra hajtja fejét, hogy ma is megnyomta 327-szer a dislike gombot. :D
Igen szürreális ez a topic, de azért pozitív ,,arcok,, is vannak. Azért néha érdemes olvasni. Nekem speciel Barackvirág a kedvencem :-) A csontvázzá vált fickó aki a bicaján ülve 100-ra várja ő egy kissé fura. Rég volt wallisom nem követtem miért esett ekkorát, de azért most mintha más sztorik lennének körülötte mint 2 éve. Időm van, néha majd ránézek.
Még induláskor jottém a topikba , azota kicsit pihentem az arfolyam zuhanásokat , de nem emlékeztem arra hogy itt akármit ír az ember több mínuszkát kap mint plusszt . De tényleg mindegy mit ír az ember. Nem mintha ez lenne a napi öröm mértéke , de nem valami pozitív a befektető hangulat :D ha lefele mondja valaki , ha fel , esélye sincs , lemaradtam valamiről ?
Ormosy a legutobbi millasreggeliben azt mondta heteken belul bejelentesek jonnek.Akvik? "Ennek érdekében számos akvizíciót hajtott végre az elmúlt évben és továbbiakat tervez a közeljövőben."
Csőre töltve Az AutoWallis Csoport Közép-Kelet-Európa egyik legjobb tőke és likviditási pozícióval rendelkező autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatója, amely folyamatosan törekszik a stabil működés és a növekedés feltételeinek megteremtésére. Az AutoWallis stratégiai célja, hogy az évtized végére a közép-kelet-európai régió kiemelkedő autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatója legyen. Ennek érdekében számos akvizíciót hajtott végre az elmúlt évben és továbbiakat tervez a közeljövőben. A stratégiai célpontok kiválasztásakor a társaság különös figyelmet fordít a szóba jöhető szinergiák körének felmérésére, az optimális üzemméret és magasabb pénzáramok elérésére, illetve a megszerzendő entitás menedzsmentjének és folyamatirányítási rendszereinek integrációs lehetőségére. A tranzakciók árazását minden esetben a részvényesi értékteremtés vezérli, Ennek ékes bizonyítéka a legutóbbi nemzetközi akvizíció, amelynek során az AutoWallis– a számításaink szerint – 2x EV/EBITDA szorzón szándékozik átvenni a szlovén Avto Aktiv eszközeit tehermentesen.
AutoWallis Nyrt+topic