HA átszállítanak a szintén két sarokra lévő Nyírőbe, még azt is kibírom valahogy, onnan meg saját felelősségemre hazamegyek és otthon jól meghalok, oszt jónapot.
Félek is a csúf bácsitól, de szerencs, hogy éppen a szomszéd utcában adják át az ország legnagyobb és legmodernebb kórházát a Központi Honvédkórházat. Odáig csak elmegyek kötéllel a nyakamban és golyókkal tele.
"nemtom...európa nem egy életbiztosítás, megaztán mindenféle idétlen nyelveket tanulni?"
Az előbb még azt mondtad, hogy milyen szar itt, bezzeg Nyugat-EU, vagy USA... Most már mégse olyan jó Európa? Ja, merthogy valamit le is kéne tenni az asztalra, magától nem jön semmi kint se.
Magyarország nem a 3 millió szegény országa, hanem a 10 millió csodaváróé és kesergőé...
nemtom...európa nem egy életbiztosítás, megaztán mindenféle idétlen nyelveket tanulni?
esetleg norvégiába mert az a legnyugodtabb hely.
De ausztrália nemcsak 1 szempontból jó, hanem hogy ott kevesen vannak, távol minden balhétól, a környezetszennyezés minimális...stb.
Nem nagyon akarok ezügyben mélyen témázgatni.
nyilvánvalóan nem a szó szoros értelmében irtanak, hiszen annak a kornak már vége....
sőt, azt sem mondom hogy 100%-ig az összes magyart.csak éppen tisztogatnak, ellehetetlenítik a magyarságot saját földjükön, megfosztják mindentől.
Aztán hullik az amgától, a bűnösök meg röhögnek.
Gondolod hogy ezek a mi adónkból élnek?
legalábbis a csúcsbűnözők?
Többet zsebelnek azok külföldről a piszkos munkáért.
Az csak hab a tortán hogy a tőlünk ellopott milliárdok is hozzájuk vándorolnak, de maga az ügy amiért harcolnak nagyobb ennél.
Egyébként meg szolganépre szükségük lesz az új uraknak mindíg is, úgyhogy ne aggódj, a magafajta birkák ha csenben nyalnak túlélhetnek.
jó médiaáltalbutított droid lévén nem érted a lényeget.
egyrészt nem mondhatod hogy XY megérdemli, mert mi alapján?
csakmert szőke vagy barna?
ettől már csak egy lépés a rasszizmus.
másrészt pedig abba rúgnak még egyet aki már amúgy is a padlón van és valhogy fel kellene szedni onnan, mert végleg vége,....és ez nemcsak ő hanem a családja, környezete is.
jó, dögöljön meg, mert nincs munkája, nem tudja fizetni a tb-t ...akkor most vagy tényleg megdöglik, vagy valamit csinálni kell vele...
vagy majd te tartod el bankemberkém a több millió beteg hajléktalan használhatatlan embert?
nagyon régen , sokkal primitívebb korokban rájöttek már hogy NEM LEHET egy társadalomból mindenféle kreált szempontok alapját kiirtani a rosszat, a feleslegest, a csúnyát, a használhatatlant....még ha a helyzete az ő hibája akkor sem!
ÉS FŐLEG AKKOR HA NEM Ő A HIBÁS!
Gondolod hogy azok a munkanélküli jövedelemmel nem rendelkező milliók, külön kiemelve a hátrányos helyzetűeket, most nem kapnak majd orvost sem....
megdöglenek a gyerekükkel együtt?
Budaörsről ugorj el mondjuk a nyírségbe vagy borsodba....meglátod a valóságot.
Nekem sem tetszik.
Dobjunk rájuk atomot, aztán csak az elit, szép, szőke übermenschek maradnak nem?
> Hogy értsd a sztorit, én egy élelmiszerboltot
üzemeltetek Szegeden, a paneldzsungel
közepén. Ha a droidok fővárosát megválasztanák, az tuti ez
> lenne, legalábbis ez a környék. Egyszerűen
nem lehet elképzelni, mennyi
> idióta droid van itt! Meló közben sokszor
azaz érzésem, hogy mindannyian
> arra szövetkeztek, hogy meglévő
agysejtjeimet teljesen kinullázzák. Lassan
> sikerül is nekik, bár én még hősiesen ellenállok.
> Sztori rengeteg van, de mivel ez a fajta inger engem napjában sokszor ér,
> ezért már nem is figyelek oda. Egy hónapja azonban történt velem valami,
> amit nem tudok elfelejteni!
>
> Bejött hozzám egy kedves vásárló és kért tőlem egy kék Szofit (remélem ez
> nem reklám). Ez még nem is lenne furcsa,
hiszen többször előfordult már.
> Szokásomhoz híven már nyúltam is a polcra, levettem egy nekem szimpatikus
> darabot a sok közül és a hölgy elé tettem. A dobozon szép fekete keretben
> az állt, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz. A hölgy ezt elolvasta (látod,
> vannak még tanult droidok), és felháborodva utasította vissza, hogy neki
> ez
> nem kell, mert ez tüdőrákot okoz. Padlót fogtam.
> Hogy valaki ilyen jó helyzetfelismerő legyen,
és így lehessen rá hatni az
> írásokkal! Én közöltem vele, hogy most kapaszkodjon meg, mert olyat mondok
> ami alapjaiban rengeti meg a világnézetét, majd elboruló aggyal, de
> faarccal közöltem vele, hogy sajnos mind rákot okoz. Erre ő szintén
> faarccal kért egy másik dobozt. Ez már kezdte agysejtjeimet a fentebb
> említettek szerint irtani, mert először azt hittem viccel, de rájöttem
> hogy
> nem. Adjak neki egy másik dobozzal ugyan ebből a márkából. Hát, én adtam
> neki, de mondtam, hogy erre meg az van írva, hogy a terhesség
> megszakadásához vezethet. Erre ő nagyon megörült, és vihogva mondta, hogy
> ez neki jó, mert nem terhes és így nincs
gond, de tüdőrákot azért mégse
> szeretne kapni... Ekkor már a seregben tanult akasztófakötél-csomózást
> kezdtem magamban feleleveníteni, mert ezt már nem lehet bírni és felkötöm
> magam! Viszont a napom szép volt, mert újfent örömöt okoztam egy
> vásárlónak...
>
> A történetnek itt nincs vége, mert a hölgy tegnapelőtt visszatért, megint
> kért egy kék Szofit. Rutinos droidkezelőként mindjárt meg is néztem, mi
> van
> a dobozon. Az írás imigyen szólt:/ "A
dohányzás csökkenti a spermiumok
> számát."/ Gondoltam, ez biztos jó lesz, és oda is adtam.
> Nézegette, nézegette, közben egy pár embert én kiszolgáltam, majd közölte,
> hogy ez férfi cigi, és ez neki nem jó, adjak nőit! Na, erre elborult az
> agyam, és bár ilyet soha ilyet nem tettem,
kidobtam a boltból és közöltem
> vele, hogy kezeltesse magát!
Einsteinek igaza volt, amikor biztos volt az emberi butaság végtelenségében, a világegyetemével szemben...
Nem az az ember a hibás, aki 40 éve dohányzik, és alkoholista, és még a gyógyszereit sem szedi, ráadásul még a halála napjának délelőttjén elhagyja a kórházat, hanem a kormány reformja, a mentősök, a házi orvos, a kórház, a tiszti orvos, ki volt még? , stb...
Most komolyan, ki a francot érdekel egy ilyen ember a családján kívül??? Mindenki tudja hogy nem róla vitatkozunk, csak egy ürügy, pro és kontra.
Egyet értek gazdagodóval, csak más előjellel, ha minden felelőtlen magyar meghalna, a többi sokkal de sokkal jobban élhetne. Pontossan erről szól az eü. reform.
Mindenki fizessen tb-t és járulékokat, ne csak a lakosság fele, és mindenki fizessen a valós kezelésekért. Aki meg meg akar dögleni önként, dögöljön meg, de minél hamarabb... ne húzza vissza az országot.
Nem felülről húzzák vissza az országot, hanem alulról. Rengeteg a felelőtlen állampolgár,ez itt a baj, de erről már rojtosra pofáztam a számat. Nem azért van ennyi beteg, mert rossz az eü-i redszer, vagy jó.
Van rosszab is máshol, meg jobb is, mégis Magyarország vezet mindenféle halálozási statisztikákban. Nem kéne annyit inni, szívni, meg zabálni, és nem itt tartanánk... A legfőbb halálozási okok mindegyike elkerülhető életmód váltással!!! A kormány felelőssége ott van, hogy erről nem tájékoztatja kellő mértékben a lakosságot, mégpedig az eü.-i és gyógyszer lobbi miatt.
A KEDD21 című műsorról sokat esett szó. A Fideszes arc azzal jött, azért a magyarok szedik az EU-ban a 2. legtöbb gyógyszert, mert nagyon leromlott az egészségi állapotunk. Nos ez az ért nem igaz (statisztikai nézőpont), mert az 1. helyezett Franciaország. Ez csak szokás kérdése. Az embereket át kell szoktatni a hibás beidegződésekről, és ennek első lépcsője ez a reform, én nagyon hiányolom az egészséges életmód igéjének terjesztését is, mert a kettőnek együtt lenne értelme.
De erről mindjárt bemásolok egy történetet, hogy miért nem elég ráírni a cigis dobozra azt, amit...
Törölt felhasználó2007. 04. 12. 14:43
gazdagodó,
én is azon gondolkodom, hogy itt hagyom ezt a gettót
szerinted hová érdemes menni vagy esetleg nem menni?
Jogos a kérdés.
Amikor annakidején kinnmaradhattam volna nem tettem sajnos, mármint amikor fiatalabb voltam és munkát ajánlottak.
A haverok akik kimentek a nullán vegetáltak itthon (ugye no lakás, no egzisztencia...), elmehettek volna pályakezdőnek.
Aztán semmire sem jutnak.
Így könnyű döntésük volt.
Én mondjuk speciel jobb helyzetben voltam anyagilag, meg vagyok is.
Dee ennek semmi köze az országhoz, legfeljebb a saját és szüleim ügyességéhez.
ha már van valamid nehezebben hagyod itt, ezt gondolom átérzed, más az amikor üres zsebbel és nagy célokkal irány az ismeretlen.
De viszont utólag legtöbbször kiderül hogy te jársz rosszabbul, mégha a kezdésed jobb is volt.
Lásd ugye magyarországot, ha már nagy tanulságokat akarok.
Lassan albánia is lehagyja majd.:-)
Átszállítás közben két kórház közt meghalt egy beteg