én egymagam rengeteg tb t befizettem és korházba jo ha kétszer voltam!
persze megprobálok egészségesen élni!
de attol hogyha én mindne tmegteszek még történhet baj!
több mentő kell több korház több orvos és jól meg kell fizetni az egészségügyben dolgozokat!
a köztisztviselői feladat a papírok tologatása és az irodában való kávézás stb meg kell szüntetni!
hajlando vagyok többet fizetni az egézsségügybe de csak akkor ha láttok valami fejlödést is!
de a kettő együtt nem megy!
be is szednek egy csomó pénzt meg nem is csinálnak semmit sem!
ágyat szüntetnek meg!
de miért?????
az ágyszám megszüntetésböl származó +bevétel hová kerül?????
vagy ez csak ürügy?
a többbiztosítos rendszer miatt????
szóval dübörög a gazdaság ,majd szar az egészségügy aztán lemondatják molnárt majd feldobják a téámt hogy mégiscsak többbiztosítos rendszer lesz!!!!!
hát gratulálok minden mszp szavazónak ,hogy igy megszívatják az embereket az általuk választott kamú párttal!
persze megprobálok egészségesen élni!
de attol hogyha én mindne tmegteszek még történhet baj!
több mentő kell több korház több orvos és jól meg kell fizetni az egészségügyben dolgozokat!
a köztisztviselői feladat a papírok tologatása és az irodában való kávézás stb meg kell szüntetni!
hajlando vagyok többet fizetni az egézsségügybe de csak akkor ha láttok valami fejlödést is!
de a kettő együtt nem megy!
be is szednek egy csomó pénzt meg nem is csinálnak semmit sem!
ágyat szüntetnek meg!
de miért?????
az ágyszám megszüntetésböl származó +bevétel hová kerül?????
vagy ez csak ürügy?
a többbiztosítos rendszer miatt????
szóval dübörög a gazdaság ,majd szar az egészségügy aztán lemondatják molnárt majd feldobják a téámt hogy mégiscsak többbiztosítos rendszer lesz!!!!!
hát gratulálok minden mszp szavazónak ,hogy igy megszívatják az embereket az általuk választott kamú párttal!
Átszállítás közben két kórház közt meghalt egy beteg