Nekem az a furcsa hogy csak itt és már második alkalommal. Az jutott eszembe, hogy ugye tegnap sem volt semmi forgalom és talán emiatt lehet, hogy ma a rendszer 0-val dobta be a könyvet amibe nem állt be senki?
én tudatos lenyomó tevékenységet érzek nem gondolom, hogy aki 350 körül megvette, elengedi közel 100-al lejjebb ez a lenyomó tevékenység nem kisbüfis szerintem az a furcsa, hogy a cég semmit nem tesz azért, hogy kedvet kapjon bárki is venni , mintha egy sodródó hulla lenne ez a papír
nem nagy forgalommal esik. sztem valakik belevesznek aztan megunjak es eladjak. nem latok tudatos tevekenyseget benne. sztem most pl olyannak szakadt el a cerna aki 350 korul vehette es elszorta mert kellett a lé. ezek el fognak fogyni. a ceg vezetese meg szimplan bena. :)
nem igazán értem ezt a "kivéreztetés" dolgot ez vagy jó cég, vagy nullát ér ha nullát ér, akkor persze a 100 forint is sok érte ha viszont lenyomóművész van benne, akkor bármeddig nyomhatja, főleg, hogy a cég is kussol
Nemtudom miert erolteted bartosimre.Mindenki tudja hogy te vagy az o van rakkattanva Szentkiralyi Alexandrara.Ide is beragadtal mi? Jo erzeked van ehhez xD
szerintem lesz itt majd felfelé is, és most ezek a vételek fájdalmasak, de később ezeken lesz a legtöbb haszon. EPDUFERR-t is fettem 25-35 között és kb mindenki hülyének gondolt, akinek említettem. 60-70 között elvitték tőlem. Aztán 39-44 között megint vettem és ma 50-52 között vitték. Szóval igen, én is husos bukóban vagyok ezzel, de hiszem hogy lesz fordulat és nem lesz eladó tétel. Plusz ebben a cégben ott a "vas" mint érték, tehát nem egy üres iroda, mint a nutex. Alacsony a közkéz, ha a nagyok belevesznek, akkor pillanatok alatt felmegy. Kicsit olyan kulcssoft szaga van. Várni kell, de aztán lehet, hogy 3-4 nap alatt 600-ig is elvágtázik megint.
örülsz, hogy megkaptad 272-n? és örülsz majd a 230-nak? ha és amennyiben ... ez a gyalázatos kispapír húzza lefelé a portfoliomat aztán majd 230-nál benyögöd a 170-et? 170-nél a 130-at ?
ASTRASUN SOLAR NYRT