már írtam, hogy érzékelek egy szándékos lenyomót a papírban, nem is kispályás, sokat ad és 100 forintjával küzdi lefelé kinek lehet az érdeke ez? a saját cégnek? de miért?
egész érdekes a szitu. kiveszik 280-ig, majd jön emberünk és eladja 262-on :)))))))))))))) úgy látom kb 1-2 magasabban beragadt jóember menekülne kézzel lábbal aztán nyomják szét az árfolyamot. ez jó hír, mert felfelé rohamtempóban fogunk menni, ha ezek a looserek kiesnek a körhintából.
orbitális, küzdesz de erre van mondás : egy fecske nem csinál nyarat másik mondás: egy lúd nem győz disznót de gratula neked a nemes küzdésért ha senki nem követ, don quihote leszel szélmalmok --- izé ---- napelemekkel szemben
sehogy. engem 1x kompenzaltak meg regen. bekuldtem egy eladasi ajanlatot piacin ami nem kerult be a konyvbe csak orak mulva amikor mar nem ott volt az arfolyam es igy buktam volna. korrektek voltak.
érdekes ahogy felhívtam az erstét, mondták, hogy igen, technikai hiba, jelezték a bét felé, több Xtendes kispapír nullát mutat , például az oxo ebből is lehetett gondolni, hogy technikai hiba sőt, mondták, be tudok vinni vételi vagy eladási ajánlatot, csak nem fog látszani köszönöm, mondtam, nem szeretnék vakon kereskedni ugyanilyen hiba már többször volt az astrában nehezen tudom elképzelni, hogy ezért kártérítést lehetne követelni, hogy bizonyítod, hogy épp aznap akartál venni vagy eladni?
Volt technikai hiba, de vagy 1. előre bejelentették 2. el tudtam érni a bankot vagy a céget, hogy mi a gáz 3. visszaállt a kereskedés nap közben vagy másnapra. Itt senki nem volt elérhető és 2 napig nem volt kereskedés. Amúgy írtam is a BÉT-nek, hogy ez így konkrétan károkozás, hiszen valahogy történt egy 256-os kötés, miközben nem volt könyv. Teoretikusan akár én is lehettem volna a vevő, ha kereskedhettem volna. Egyelőre nem válaszolnak. Anno az Unicreditnél volt hasonló esetem, már nem emlékszem hogyan de valami kompenzációm volt.
rendben, csak az elmúlt hetek, hónapok alatt többször előjött ez a technikai hiba , és akkor már benne voltál a papírban, mert sokat írtál ide , tehát tudhattad volna, hogy valami a szolgáltatási rendszerrel kapcsolatos probléma lépett fel tegnap volt forgalom is, kinyitott, kereskedtek benne ha ez megmarad, hogy nem alszik, az már jó
Hozzáteszem azt is tudom kb, hogy tegnak ki volt az a kettő darab ember aki belevett. Ha ők nem vesznek, akkor nincs forgalom, vagy ha van, akkor lefelé.
Én nem írtam tényszerűen, hogy kivezetik. A félelmem írtam le. MIért? Mert: Az tény, hogy felhívtam őket és ki sem csöng a telefon, hanem közlik, hogy a szám nem kapcsolható. Az tény, hogy írtam nekik e-mailt és mai napig nem válaszoltak. Az tény, hogy a bét-et nem lehetett elérni telefonon. Az tény, hogy két napig NEM lehetett kereskedni a papírral és erről SEMMILYEN tájékoztatást nem adtak ki előre. Az tény, hogy sok kis papír ment minden előjel nélkül csődbe. Az tény, hogy ha egy cég eléri a névérték alatti értéket, akkor csőd vagy egyéb problémák hiányában dönthetnek a tulajdonosok arról, hogy inkább kivezetik a papírt. Az tény, hogy a papírban gyakorlatilag már nincs forgalom és folyamatosan esik, mintha egy veszteséges, csőd felé vágtató cég lenne, miközben a jelentés alapján nem igaz. Az tény, hogy a vezetőség semmit nem kommunikál és semmit nem tesz az árfolyam staibilizálása érdekében.
ASTRASUN SOLAR NYRT