Ki tudja, de azt tudom, hogy Földbesun Nyrt. tiszteletére gyászmise lesz, melyet Erdős Péter bíboros úr fog celebrálni vasárnap 10 órakor a Napnyugta kápolnában.
Persze hogy így van. Mindenki bukóban van, ugyan ki adná. Ha adná is valaki, kiönti nullára a könyvet arra a 2000 db-ra? Azzal nincs kisegítve senki, semmi értelme nincs. Te régi motoros Vagy, látom, tudod mi a dörgés. Pont ez a jó benne, hogy annyira amatőr a tulaj és annyira reménytelenül szar, hogy egyszer csak meg fog indulni.
őszintén, azért mindannyian tudjuk, hogy földbe van ez már bszva. szóval 600-ig egyikünk sem tervez kiszállni. :) oda meg pár millával felmegy aztán hawaii DJ
Dehogy adom, ennyit még ér is ez a cég szerintem, ahol van, továbbá MACD divergencia van hetesen+ ék. Sokkal jobb, reggel felkelek, iszom a kv-t melóhelyen és mémeket gyártok erről a majomról. 😂😂😂
Nagyon szép reggelt kívánok elégedett részvényes társaimnak és a még nem részvényes, tomboló vevő hordáknak is! Nagyon jó híreim vannak! Olcsón megúsztam a szeptembert! 🥰🥰🥰 https://imgflip.com/i/7zmwfc
körzeti orvosi jelentés: halott a halál oka ismeretlen, tekintettel arra, hogy hetek óta a tűző napon feküdt igazságügyi orvosszakértői vizsgálat javasolt
már csak nevetgélek ma épp 340-re nem 1000, hanem 2000 eladó állt be erről eszembe jut egy nóta: "keresem a feszültséget, hol egy drót , dugjatok a 220-ba " senki ne dugjon 220-nál, mert k@rvára ráz :)
ASTRASUN SOLAR NYRT