Szerintem ez inkább semleges hír, kivéve akkor, ha jó vastag profittal sikerült túladni az ingatlanon... Kíváncsi vagyok, hogyan tervezi az új vezetőség fialtatni az így befolyó pénzt, drukkolok nekik.
AUTOWALLIS SAJTÓKÖZLEMÉNY
Új autószalonhoz és szervizhez vásárolt ingatlant az AutoWallis
Budapest, 2020. június 30. – Új autóértékesítési és szervizpont létesítéséhez vásárolt
ingatlant a budapesti Váci úton az AutoWallis az Appeninn-től.
Az AutoWallis Nyrt. az általa képviselt autómárkák egyike részére kiemelkedően ideális helyen
vásárolt ingatlant Budapesten, a Váci út és Megyeri út kereszteződésében. A Váci út 76-80. szám
alatt (hrsz: 70381) található, jelenleg is autószalonként és autóspontként működő ingatlant birtokló
VCT78 Kft. 100 százalékos üzletrészét az AutoWallis az Appeninn Nyrt-től vásárolta meg, melyet
készpénzzel és banki hitelátvállalással fizet meg. Az AutoWallis a 6500 négyzetméteres telken
található, 2700 négyzetméteres felépítmény átalakítását tervezi, melyet követően várhatóan 2021-
ben nyílhat meg az új autós pont.
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1118 Budapest,
Kelenhegyi út 43. B. ép. 5. em. 1. cg: 01-10-046538; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton tájékoztatja a
Tisztelt Befektetőket, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Társaság közvetlen tulajdonában
álló leányvállalata, a Szent László Téri Szolgáltató Ház Korlátolt Felelősségű Társaság a mai napon,
azaz 2020. június 30. napján üzletrész adásvételi szerződést írt alá az AutoWallis Nyilvánosan Működő
Részvénytársasággal (székhely: 1055 Budapest, Honvéd utca 20., Cg.: 01-10-047350) a VCT78
Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1118 Budapest, Kelenhegyi út 43. B. ép.
5. em. 1., Cg.: 01-09-911556, a továbbiakban: „Céltársaság”) törzsbetéteinek 100%-át megtestesítő
üzletrész eladása tekintetében. A Céltársaság a Váci út 76-80. szám (Hrsz: 70381) alatt található
ingatlan – melyen egy 2700 négyzetméteres felépítmény található – kizárólagos tulajdonosa. Felek az
üzletrész adásvétel zárását 2020. július 15. napjáig tervezik megvalósítani.
Budapest, 2020. június 30.
Appeninn Nyrt.
én is kint voltam,de nagyon nem esett jól a munka:) ennyire gyarapodnak az állatok vagy csak simán kicsire lett tervezve,hogy utána állandóan lehessen bővíteni ?:))
Appeninn real