Ott a pont.Én is hasonlót várok. Nem tudom, hogy feltűnt-e másnak is az, hogy 150-nél, 250-nél és most valószínűleg 350-nél is eltököl/t az árfolyam? Szerintem nagy valószínűséggel aztán 450-nél és 550-nél is így lesz.
Igen, azok is jok de jó a duna h is...bif is...vhol megszoktuk azt hogy a részvényesek ha már tulajok akkor részesulnek a profitból....na ezt eddig itt nem szoktuk meg.
A nyereség és pénz két külön dolog. Ha tényleg korrekten meglépik a SZIT-et, akkor nem akarnak több ingatlant venni, hanem pénzt kivenni. Megnéztem a beszámolójukat 221 veszteséges volt 2022 már nyereséges. De IFRS -el tudnak úgy zsonglőrködni, hogy ne legyen nyereség.
...utánna meg fél évre fél pénzért megy a havernak....igy fele bevétel....majd még 1 vétel s ugyanez folytatódik......vannak akik adtak arra hogy a bizalmam ne veszitsem el ilyrn pl a nyomda...azt mindig tartok...
Igen vannak jelzések, amit figyelni kell, de ez nem azt jelenti, hogy egy nap alatt az égig! Normális kereskedés mellett a 330-350-s tartományból korrekció esedékes! Egy ilyen hír bele piszkithat a menetrendbe, de csak egy ideig!!Ezek a számok a charton, kimondottan ta alapon vannak! Az árfolyam mozgásából, az eddigi adatokból, trendből határoztam meg és még hír sem volt sehol, amikor már megvoltak! Nincs is köze hozzá a mostani fundás hírnek, vagyis van némileg, mert a ta sokszor előre jelez! A fundás hír felgyorsíthatja a szintek elérését, ezt ilyenkor pontosan kiszámítani lehetettlen! Akár milyen jó a funda, akkor is vannak "ta-s" határok, amikor visszatérünk oda! Amikor majd lenyugszik", akkor jöhet a matek a korrekcióra és a tovább emelkedésre. Addig is mérem, számolom tovább és húzom felfele a szinteket az emelkedés után. Lesz újabb felső célár, de csak egy korrekció után!
2017 ben ...szóval 7 forint....azóta 6 év telt el...1 fillert nem láttunk....sokan meg huhu....mennyire fent álldogálnak....sokat törödtek velük....hm..hm...ezek tesznek gazdaggá bennünnket...persze.....vkinek azért majd sikerül nem is keves pénz keresnie, ha jók a megérzései..
Appeninn real