Ugye nem mondod komolyan, hogy meghiúsul a közgyülés, vagy a közgyűlésen - ahol szokás szerint szinte csak a nagytulajok képviselői lesznek jelen - nem fogják megszavazni a SZIT--té válást?
Ha korábbi eredmények alapján számolgatni szeretnétek a lehetséges szit-es osztalék mennyiségét, akkor vegyétek figyelembe, hogy a korábbi adózott eredményeket meg kell növelni a befizetett társasági és iparüzési adó mértékével, mivel SZIT-es cég az nem fizet ilyet. Vagyis magasabb az egy részvényre jutó eredmény ha nem fizetett társasági adót és iparűzési adót a cég.
1. Lehet, hogy igaza volt Sárvári Sztívenzonnak és Vazelin néninek? 2. Lehet, hogy jövő héten tényleg előzzük az Opust? 3. Lehet, hogy mindez nem önmagáért van, hanem valami naagy bulit készít elő? Reptér? Indotek? Egyéb, amiről még nem is tudunk...? 4. Lehet, hogy hétfőn még nagyobb emelkedés lesz még nagyobb forgalommal, köszönhetően a hétvégén ébredőknek? 5. Lehet, hogy a szemünk előtt csinálják meg a Konzum2-t? És tudnék még írni párat, de az biztos, hogy aki most elad 1 db-ot is, azzal szerintem elég komoly bajok vannak. Most csakis venni szabad és ráülni. Nem bukóban az igazán nehéz ülni... Hanem pluszban. Ez nem egy sima pozitív hír. Ez egy BOMBAHÍR. Előre Appeninn, a kitartók megérdemlik!!! :)
Tavaly például közel 14 millió euró volt a cég adózott eredménye, amiből egy petákot sem osztottak vissza a részvényeseknek. 12.6M € / 47 371 419 ~ 0.26 € 100 ft - ha jól számolok
Mindjárt te jutottál eszembe mikor végre megindult.. Írogattam egy ideje hogy megérzés emelkedni fog . Aztán semmi nem történt..Aztán pár napja megjelentek a könyvbe szépen a 5-8000 es tételek.. mindez akkor mikor napi szinten alig volt kötés.. Na akkor mondom magamnak ez be indul majd...aztán jött a mai nap😂 Ja olvastam AW topikot.. Nem hiszek orbitális 105 Jébe.. viszont az is annyira szar kategória hogy már jónak számít ...buli lesz előbb utóbb ott is...
Appeninn real