Itt a régi hetes chart frissítve! A lila ködöt és a hurrá optimizmust félre és nézzük a technikát! Na ezekben a papírokban lehet meglepetést okozni, de kell valami irányzék itt is! Először is kész a B" szakasz és elindult a C"! Erről a B" szakaszról annyit csak, hogy pontosan 38.2%-os korrekció volt! Ez olyankor van, amikor erőt mutat egy részvény, bár ezt nem vettük észre! hmm Ugyan ez a korrekció a testvér opinál, majdnem 61.8%-s szintig tartott (~59%) Viszont van egy érdekes testvéri szál a korrekciójukban, hogy 241 volt mindkettőnél az alja! Na de maradjunk az appnál! A következő szint lenne a régen feltett piros keretben, a 340-350 környéke! Az számomra is meglepő, hogy a most frissített piros madár ellenállása is ide esik! Ráadásul az rsi is igen túladott lesz itt már, de láttunk már csodát! Szóval itt egy korrekció is esedékes, persze előtte is indulhat már! Igazából nem a zöld madár az igazi célárunk, hanem a piros 415-nél! Ezt még fokozni lehet egy 100 ponttal felfelé! Erre majd akkor visszatérünk, mert a C" pont itt megnyúlhat jócskán (3), ez még kérdőjeles! Ahogy látszik a charton egy kicsit, feljebb is van még élet. Az első ellenállása 38.2%/526! Aki akarja, számolja ki a 100%-át! :)) Felesleges egyelőre! Még egy dolog ami a charton látszik, de általában ez a legkevésbé tuti adat! Ez a piros madár elérésének ideje, karácsony első napja!! 🤣 Mondtam, hogy kevésbé tuti, de változni fog, mert a rendszer kiveszi majd az ünnepnapokat úgy is! Amúgy eddig egy hét késésben vagyunk! Ez elég jó... App/W https://ibb.co/5Gt6KnG
csak el indul(t) valami + dolog itt is most már és nem hiába cumiztunk. amúgy durva volt és elbasztam,hogy nem vettem többet a közlemény olvasása után:)
Nem mintha sürgős lenne, de az osztalékfizetésben bízva van egy kérdésem, hátha valaki tudja a választ. TBÉSZ-en vannak az App részvényeim ahová már újabb befizetés nem lehet ( gyüjtő év már rég letelt). Hogy kell igényelni az osztalékot és hová fizetik ki?
Hétfőn még egy jelentős roham lesz az olcsó papírok megszerzésére azok részéről, akik a hétvégén értesülnek az őrület okáról, a SZIT-é alakulásról. Látván a mai délutáni megindulást a befektetői vállalkozások is értekeznek - elemeznek - az esetleges invesztícióról. Nem tartom lehetetlennek azt sem, ha saját részvény vásárlása történik. Mindenesetre, szerintem dec 13.-ig emelkedő pályán maradunk, ha nem is ilyen ütemben. Fokozatosan kilaposodik az emelkedés, de addig is a napi 1-2% elég.
Appeninn real