Ha az Opus-ban anno azt mondták volna, hogy na srácok, innentől garantál a minimum 100-200 osztalék, akkor hidd el, az is ment volna 1000-ig, de még tán 2000-ig is. Szóval nagyon nem jó a hasonlatod. Aki szerint meg nem mindig csak "fel" van, az nézzen rá a 2017-es Konzum chartra. Nem mondom, hogy gyakran, de igenis előfordul, amikor CSAK "fel" van... :)
Én simán sőt felette! Nézd meg a részvényszámot ! A célárat! Amúgy is alulértékelt a cég! Még valami meglepi lesz benne szerintem! De ha megszavazzák akkor jóval több is lehet!!
Ez így van. Sosem szabd minden pénzt beletenni egy részvénybe...s igen a nutexnél mindenki azt hitte megszavazzák azt semmi nem lett belőle... vagy pl nord ahol az első kgy érvénytelen lett..
Indulj ki a saját tapasztalataidból..Illetve legyél realista..Emlékezzél pl Opusnál mi történt, és most hol vagyunk..Felejtsd el az ilyen 800 lesz 1000 lesz baromságot.. Nem így működik .. Pénteken megjelent a hír,de mindig vannak lemaradók, későn kapcsolók, illetve akik menetközben úgy döntenek még vesznek. Ergo hétfő nyitáskor megyünk gyorsan fel de aztán megjelennek a gyors pénz szerzésre hajtók és mr adnak is el 20-30-40 Ft haszonnal...Illetve a 2 nap már áltaában a spekák átveszik az irányítást..harmadnapra megölve az árfolyamot..jellemzően ekkor már visszafele megyünk.. Én úgy elgondolkodtam ezen a 100 Ft osztalékon...Más is elfog előbb utóbb..._)) ha 250 ről indultunk és 100 Ft a várt oszti, akkor a piac 350 et ad érte...lsd opus 376...
Én szért minden lovém nem raknám ide......voltak már ilyen "ha"szerű történetek, tán utolso a nutex grabo volt....persze lehet akár jó is......mikor fizetett ez osztalékot?...a bif se fizetett tavaly csak idén...amúgy én vettem pénteken a 260-270 sávban, azt ki is raktam eladásra,296 -ra meg volt régebbről is....el is ment.Az a baj beteg vagyok, nem tudok annyira fent lenni.Minden pénzem azért nem raknám ide, nehogy helyet cserélj a beragadottakkal.
100 ft osztalék minden évben lazán összejön, jövő évtől. 1 millió darabos forgalom volt pénteken. Jövő héten jönnek még akiknek megfelel a 100 forintos osztalék, így hét végére jócskán megcsappanhat a közkézben lévő részvények száma. Gondolom többen hosszú távra veszik, de biztos akar aki fillérezesre adja a fejét. :)
Hétfő reggelt? :) viccet félretéve, meddig akarsz várni a vétellel? Sajnos péntek délután nem tudtam venni, de ha ennyire mondja mindenki, hogy 100 Ft lesz az osztalék és hamar elérjük a 400as árfolyamot, akkor minden pénzt amit lehet ide csoportosítok át.
Appeninn real