nevetséges. Ez a legbutább típus hsz, ami oly jellemzővé vált a portfolion. Persze, a kereskedésemet ugy szerint sikeresebbé tenni, hogy hatok a forumot olvasokra (: "azt sem tartom kizártnak, hogy olcsón szeretne még vásárolni vagy sosem vesz csak shortolni szeretné és ehhez keres balekokat"). Nem vagy normális, ne haragudj. Az összes ilyen idióta, aki szerint néhány forumozó meggyőzése alkalmas egy rv. elmozgatására a számomra kedvező irányba, szálljon le rólam.
Most olvastam az előző napok hozzászólásait, és engedjetek meg egy rövid tömör kritikát. Minden topikba " kell " egy negatív hozzászóló, különben unalmas lenne az egész de nem gondolom ,hogy ennek a jelenségnek párosulni kellene valami abszolut tájékozatlansággal. Névszerint robbaj - ra gondolok. Alapvetően észre kéne venni , hogy fordulat van különösen a nyomdában. De azt sem tartom kizártnak, hogy olcsón szeretne még vásárolni vagy sosem vesz csak shortolni szeretné és ehhez keres balekokat. Azt javasolnám ha utálod a nyomdát ne foglalkozz vele , ha trédelni szeretnél azt nagyforgalmú papirral tegyed mert itt könnyen elbukhatsz .
Bezony!
A családunkban mindenki más trade stratégiát követ. Van, aki határidőzik, van aki napi tradel, de többen (idősebbek) befektetési jelleggel vesznek részvényt.
Teljesen más gondolkodási módok. Mindegyik jó lehet, de mindegyikkel bele lehet szaladni nagy bukóba, ha nem vesz észre a szembeszelet.
Csak azért írom le, mert büszke vagyok rá:
A nagyapám ('20-as születésű, azaz túl van a 88-on) tavaly ősszel vett egy laptopot, miután vmi kis nagyi-sulit után :). Ha jól emékszem 3-400eFt-tal kezdett Matávot jegyezni. Tavaly megütötte a 10mFt-ot. Persze csak egy pillanatra :(
Én sosem voltam ilyen türelmes ember.
Persze, hogy az aljat keresve vehetsz bele az esésbe :)
Nem aranytojást tojó tyúkot keresek, csak mondj a sorolt szempontok alapján jobb céget! Ne felejtsd ki a hitelállomány sem!
Nem a fórumozók miatt vettem...
...akkor még nem fórumoztam.
Sajnos, mivel korábban az ebrokernél voltam, nem shortolhattam. Az ebrokeres számlám még él, de a cash, meg a papírok már az equitasnál vannak. Hát igen, nem csak longolni tudok. Most már nem :)
Nem csak a momentum jellegű trédinggel lehet pénzt keresni. Számtalan befektetési stílus van, amelyek mindegyike lehet nyereséges ha valaki jól csinálja. Sok embert ismerek, sok stílust, sok különböző jó megközelítést. Nincs Szent Grál, Egyetlen Igaz Út. Vannak szabályok amelyek neked jók és hasznosak lehetnek, de lehet hogy másnak nem. Lehet kritizálni ettől, de a trédingben a tapasztalataim szerint nincsenek abszolút igazságok...
nem trappista vagy? :) Mert akkor még vmit hozzáteszek: jobb blogot kéne csinálnod ;) Mondjuk ez egyébként is érvényes, ha nem kérdeztem a véleményed, akkor csak akkor lenne korrekt hangoztatnod, ha te jobbat tudsz. ;)
kérnék és megköszönnék egy indoklást. Ismételten. Egyébként meg a profiknak ott van dlph blogja. De a profi nem vesz nyomdát most, és nem is hirdeti, hogy nincs bukóban.
hát, köszönöm a jótanácsokat. :) Mind "uj" infó. :)
Csak téves is. Esésbe belevenni?? Miről beszélünk? Ki mondta, hogy beleveszek??? Ha pl. lezugna 300ra, az ne azt jelenti, hogy én aljat vadásznék, mert olcsóbban vissza akarom venni. Elér vhol, Isten tudja hol, egy mélypontot, és mikor elindul, és nem apátia van a papírban, akkor kell venni.
Mi az hogy mindenki jónak tartja?? Portfolios irogatókból indulsz ki, akik meghatározhatatlan bukóban vannak itt? Egyáltalán mit jelent ez a szó: "jó"??
És igen, át lehetne rakni osztalék, funda, management, TA és még tucatnyi okkal máshova. Mondjon vki ilyet? Aranytojást tojó tyúkot nem kérsz? :) Van ilyen bőven, hidd el....Együttesen több száz komoly cég közül választhatsz a komoly börzéken. De egyáltalán ki mondta, hogy longolni kell?
Ajánlom a blogokat. Nem csak az enyémet. Még hosszú lesz az út a stabil nyereségességig.
Állami Nyomda