Ritkán szoktam a portfolio topicokba beírni, inkább csak szórakozásból olvasgatom őket. (Kedvencem a Phylaxia topic). Néha viszont nem todom megállni.
Srácok az Állami Nyomda full MSZP-s cég. A tulajdonosi köre az MSZP legfelső vezetésével puszipajtások. Árbevételük jelentős része állami megbízásokból származik,
A piac egyszerüen a közelgő kormányváltást árazza.
A válasz egyszerű. Van olyan részvény, amiben magasabb növekedési potenciált látnak a befektetők. A BÉT egyéb részvényeire sincs egyébként közvetlen hatással a hitelválság.
Nem semmi, de hozzám képest rosszabb az ajánlatod....
A szolgáltatás/ár viszonyban páratlan hitelkiváltást kötök folyamatosan CHF 1,45%+2,5% kezelési mellett 4,1 THM-el !
Tudsz jobbat ?
Kombi hitel 10 M 20 évre 50e/hó !
Ezaz! Adják rendesen, legalább kapok majd egy kis pakkot 900 körüli árfolyamokról. Mekkorát néznek majd ezek az emberkék, amikor hirtelen elindítják felfele.
Jónéhányan csak csapkolódnak úgy, mint a piacok. Mi kényelmesen, izgalommentesen nézhetnénk, ha valaki nem dobálná ijedtében.
Törölt felhasználó2008. 09. 10. 14:12
Kinél van tele a gatya? A legjobb az, hogy a nyomda működésére és teljesítményére elméletileg minimális hatással van az, ami miatt paráznak a nyugati és hazai befektetők.
Törölt felhasználó2008. 09. 01. 23:12
Hitel sikerdíj nélkül!!!
Piacon egyedülálló technikával, 2.75%-os kamattól, a legkedvezőbb banki ajánlatokkal! Ingyenes tanácsadás.
Futamidő végéig milliókat spórolhat. Önerő nélkül is: új lakásvétel esetén.
Kezdeti költség nélkül. Visszakamatoztatjuk befizetésének egy részét.
Szerintem forgalom majd csak akkor lesz tartósan ha az egész bét rendbe jön. Persze az akvi megmozgatja majd az árfolyamot de tartós forgalom nem attól lesz.
Hasonló véleményen vagyok én is. Régóta megvan, és még hosszú évekig meg is lesz úgyérzem. Fundásan szvsz top3-as a beten (blukat nem számolva). Bár a likvidítás hiánya kicsit aggaszt, de melyik papírban van manapság normális forgalom?
Állami Nyomda