..ha így megy tovább,fogom magam eladom az otp papírjaimat,s mondjuk beteszek vételre 20000 db-ot...szerintem rögtön lenne 750-en,de még akkor se hiszem hogy kapnék ennyit....pár hete 2000-t alig tudtam venni.....az a baj a kis papírokkal,hogy nem tudnak elszakadni a piaci trendtől...pedig némelyiket nem is érinti olyan súlyosan....kivétel talán a telecom,s a gyógyszergyári papírok....
Kedves higins 79 mielőtt teljesen félreértenél , tudomásodta szeretném hozni , hogy konzervativ befektetőként én is az árfolyam emelkedésében vagyok érdekelt , csak ez nem változtat azon a tényen , hogy sajnos az előző napokban pár száz db papirral lenyomták az árfolyamot . A vételi kedv most is nagyon gyenge , inkább csak gyenge kis támaszok vannak .
Csődbe mennek-e a bankok? - Megéri-e OTP részvényt venni? link Érdemes ezt a cikket elolvasni, és alaposan átgondolni. "Vagy a befektetők hülyék, vagy az elemzők, vagy komoly gondok vannak." :)))
Azért ehhez egy-két megjegyzés. A tavaly októberi kritikus napokban az elemzők egy része nyilván már tisztában volt a gondokkal. De ugye bankokról van szó: egyetlen elemző sem vállalja fel annak a kockázatát, hogy egy erősen negatív vélemény megfogalmazásával és nyilvánosságra hozásával egy esetleges bankpánik elindítója legyen. Ezek az elemzések akkor kerülhettek nyilvánosságra, amikor a korábbi helyzethez képest egy-két ponton határozott javulás figyelhető meg: az IMF segélycsomagon túl gondoljunk az MNB-SNB (Svájci NB) közti deviza-swap megállapodásra (kiemeltem pár napja)
Ha TE venni akarsz, mit nézel, mit keresel? Jó beszállót, nem?
800-ról lefordult, tiszta sor. Miért vitték volna tovább 800 fölé, amikor egy szép erős trend alakult volna ki és vehette volna pik-pakk 1000Ft-on is akár. AZ miért jó nekik?
Úgyhogy, ha srv tényleg folyik is, akkor ésszel történik.
Persze ez az optimista változatom, a valóság egy korrekció nélküli kilátástalan esés eddig, totál tévedésben is lehetek.
Akit érdekelt az tisztában volt ezekkel az infókkal , ez nem ujdonság .A lényeg , hogy a tőzsdén nem veszi a papirjait mint pl. FHB vagy Rába , de még sorolhatnám !
megérdeklődtem /magas szintrő/ h mi vana részvény vásárlásokkal..
saját részvény: 420500db..
20°% értékben vásárolhatnak ami / 2958930db...
a vásárlásokat be fogják jelenteni...
ha további infohoz jutok akkor értesitem a részvényeseket...
Állami Nyomda