MSCI indexben nincs benne és egyelőre nem kerül be tehát intézményi tőke nem jön, a telekom hamarosan bekerül tehát a növekvő kereslet miatt jobb story, tornyokat leválasztják, talán a legjobb nagypapír idehaza.
Úgy látszik tanulópénz lesz, 7760-on áll. Süllyedő hajóra ugrottam vissza. Ebből nem lesz daytrade. Csak légyszi ne gyertek a "mény speka papír" dologgal.
MA eladtam az összeset ami volt 7900-on! Szerintem lassú lecsorgás lesz legalább aug14.-ig Aztán majd valahol visszaveszem.... Egyébként ezt a mintát látom, immár évek óta ( eszerint picit elbasztam): szelvényvágás után kb. 2 napig fel kb. a vágás hete elején lévő árig, utána lassú lecsorgás a jelenetésig....
Igen, pontosan. Ez már így alakult, zsebretettem, amit adott a piac. Azt mondják a profitot nem kell megmagyarázni, de tény, lehetett volna több is. Az elvesztett profiton aggódni viszont nem szabad, mert az soha nem is volt az enyém. Nem vagyok szomorú miatta, szépen kerestem vele; nekem elég volt. 7800-on biztos voltam benne, hogy vége a lendületnek; ez a papír meg gyorsabban felment az űrbe mint Kapu Tibor. És nem volt hajlandó esni. Reméltem az esést, volt benn vételim osztalék után hétfőn, de nem fizettem volna érte eleget. Tegnap esett, rácsaptam. Reméltem, hogy visszamegy 8100-re, talán kicsit fölé is. Erre nem 7900-on ragadt. Szóval most nem annyira jött be a spekuláció. De szerintem még mindig túlárazott. De ezt a papírt nem érdekli az én véleményem, szóval vettem. Ezért írtam, hogy nyerek vagy tanulok. :)
Állami Nyomda