Kgy-ről valami hír? Jó a pogi, meleg az ásványvíz stb.
Törölt felhasználó2019. 10. 28. 10:47
Minimális tételek vannak 462-ig, kevesebb mint 5,000 db, vicc kategória. Itt a többség nem a split rallira vár, hanem egész másra... De persze 4ig-t is volt aki 400-on dobta, csököttek mindig vannak és lesznek is.
Én ettől a splittől nagy valamit nem vártam, talán csak annyit, hogy ez is egy állomás (feladat) amin túl kell (és talán majd hozhat forgalma) lenni, de ilyen a mai KGY is (egyszer ezek a tennivalók úgy is elfogynak). Azért vannak olyan olyan splitek amik nekem nagyon jól sikerültek (pl.:4IG 1-es) és amik rosszul (pl.:Konzum).
Utoljara AW-ban volt split rally aztan latjuk hol tart az arfolyam.Lehet nem is baj,ha itt nincsen inkabb egy lassu emelkedes legyen. Igaz egyelore az sincs.
Ott pont semmi értelme sem volt a splitnek, de tudja ezt maga is Cölöp Úr...
Törölt felhasználó2019. 10. 28. 09:48
Nap végére pluszban leszünk. Összességében jelentéktelen eladói mennyiség van 462-ig, ki fogják kapni seperc alatt, nagyon rossz üzletet csinál, aki ilyen szinten dobja. Tavaszi szünet is van éppen, split miatt sokan nem szürték le újra a papírt, így nem is látják a listában, stb., kell 2-3 nap, míg rendeződnek a sorok. Ja és néhányan parasztshortoltak, látva az üres könyvet.
Akko Invest