Azért srácok, az tényleg nem bíztató, h pár nap alatt, több, mint 10%-ot esett, elvileg a semmire. Sok mindenki ír itt teóriákat. Én nem voltam kgy-n, aki volt: komolyan ekkora gebasz van, h így be kelljen verni az árfolyamot? Van vmi ok, hogy ez történhetett, vagy mi a fene van? Elvileg 50 milliárdba is beleférhet ezaz, ha nem is az a kaliber, amit korábban hittünk.
nem hiszem... ahogy emelkedni nem engedte, ugy beszakadni sem... jelenleg jo nekik a savozas, hogy a 180napos ne szalljon el, de beejteni es bedonteni sem akarja, szerintem pusztan ennyi
Ha már pakk... Ugye mondtam pár napja, h pikkpakk visszaesik? Igaz ez még én sem hittem, h 27k-ra ilyen gyorsan verik vissza. Igaz akkor is csak tréfalkoztatok rajta. Hát tessék...
Nem ismerem AGY startégiáját, így azt sem, hogy milyen hasznos kíván húzni a befektetőkből. Csak nem ár szem előtt tartani, hogy bizony ő itt is jelen van!
Fura. Régen splitre emelkedés volt, mostanában meg adják. Talán jobb lett volna, ha nincs semmilyen split, tisztább volt úgy a kép. Így a fillérező sz.rjankók terepe lett a papír.
Szvsz nem fog. Nekik jó az alacsony ár, sőt. Ha rajtuk múlna, hagynák a 200Ft-os árfolyamot is. Úgy tűnik egy újabb potenciális hajó kapott léket a BÉT-en. Én Futurba ragadtam be, úgyh tudom ez milyen, ha pár nap alatt több, mint 10%-ot szakad a papír. Kitartást annak, aki hisz még benne és tartja!
Azert erdekes, hogy a papir megitelese egy forumon hogyan valtozok, ha egy kicsit esik az arfolyam. Pedig valojaban semmi sem tortent, minden informacio ugyan az mint 3 hete.
Akko Invest